|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ήμερο που έχεις το ξέρω αλλά δεν έτυχε να το έχω ποτέ το φυτό. Δεν ενδιαφέρθηκα. Δεν ξέρω πως το λέμε εδώ. Εδώ λέμε έρωτα το φυτό impatiens. Μοιάζουν τα λουλούδια τους!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εύκολα φυτά και δύσκολα φυτά | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-04-11 08:55 |
Φυτά! | vag0s | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 5 | 17-08-10 09:37 |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |