|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Oπότε πάω μόνο για χρυσόψαρα γιατι μ αρέσουν περισσότερο. Θερμοκρασία έχω 25 με 26 είναι καλα για χρυσόψαρα?? Επίσης με τεστ που έκανα με χαρτάκι της esha έχω (πρώτη μέτρηση)
Ph 8 kh 4d gh 17d no2 0 no3 30 Οσο για το στρώσιμο αυτό που μου πε ο τύπος που πηρα εξοπλισμό μου πε για το zyme τα βακτήρια ότι μετά από ενα 24ωρο να βάλω ψάρια και ειδικά χρυσόψαρα που είναι ανθεκτικά. Γιαυτό και έβαλα. Ηθελα να αποφύγω το μπόλι μιας και στην Κομοτηνή που μενω δεν ξέρω και κανέναν που να έχει..... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |