|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιποοοννν καταρχας σας ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση σας ο καθενας..
και ευχαριστω τους: panos-alexis/polis kai akis7 που μ δωσανε τη συμβουλη με τη μειωση ροης.. τελικα εβαλα ενα μικρο σολινακι απο σιλικονη π ειχα εδω στο σπιτι για σημερα το βραδυ, και ριχνω την πιεση κατακορυφα στη γωνιτσα και τωρα τα χρυσοψαρακια μου βολταρουν ελευθερα.. Επισεις οντως ο giannisqq εχει δικαιο για το θεμα με τη δυνατοτητα να αγορασουμε ενυδρειο... Η αληθεια ειναι οτι μ τα φερανε σε μια μικρη γυαλα(αντε και 5-6 λιτρα να ηταν) και μετα απο οσα διαβασα στο φορουμ εκανα οτι καλυτερο μπορουσα καθως ειμαι φοιτητης και εχω 38 τετραγωνικα και δεν εχω χωρο για ενυδρειο... ετσι το μεγαλυτερο π μπορουσα να παρω ειναι αυτο των 20 λιτρων.. Αλλα μην ανυσηχειτε γιατι σε λιγο καιρο θα μπουνε στη μονημη κατοικια μου και στο χειροποιητο αλλα αχρισημοποιητο πλεον ενυδρειο 400 λιτρων του πατερα μου μαζι με αλλα 3-4...!! ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταχειρισμενο ενυδρειο! βοήθεια με φιλτρο και ψαρια παρακαλω.. | stred | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-01-10 22:27 |
ερχονται οι διακοπες!!!! | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-09 18:01 |
Επιθεση χρτσοψαρου σε αλλο ... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 23 | 22-02-09 13:26 |
ερχονται τα L114 | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 23 | 03-02-09 20:12 |
ΣΟΣ επιθεση σε ψάρι που είναι έγκυος | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-10-08 19:52 |