|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο κι εγω εκει πιστευω οτι ειναι το προβλημα, εχουν καταστραφει τα γονικα τους ενστικτα απο τις τεχνητες αναπαραγωγες.
Εχτες το συζηταγα με φιλο και με ρωτησε γιατι δεν κοβω το φυλλο του εχινοδωρου με τα αυγα να τα εκκολαψω σε μικρη γυαλα και να μεγαλωσω εγω τα μικρα. Δεν θελω ομως..θελω τα μικρα να εχουν γνωρισει τους γονεις τους και να γινουν κι αυτα καποια μερα καλοι γονεις. Σκεφτομαι σωστα ή λεω βλακειες και δεν ισχυει; Το ζευγαρι ειναι μονο του και δεν αφηνω ουτε εγω φως ανοιχτο τη νυχτα. |
Tags |
mikrogeophagus, papiliochromis, ramirezi |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Breeding tank 54lit | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 23-12-08 09:54 |
Ενυδρειο vitakraft 54lit | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-12-08 15:42 |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Tι να βάλω ακόμα; Microgeophagus ramirezi? | qstavrosq | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 11-02-05 00:32 |
Γέννα microgeophagus ramirezi | tasos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-04-03 22:35 |