|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εκνευριζομαι με post αρχαριων που μπαινουν σε forum για να ζητησουν την βοηθεια των πιο εμπειρων, και στην συνεχεια κανουν και υποδειξεις (λανθασμενες) για να δικαιολογησουν τα λαθη τους αντι να τα διορθωσουν.
Αν δεν θες να το διορθωσεις φιλε μου, δικαιωμα σου, αλλα το να κανεις και υποδειξεις βγαζοντας διαγγελμα των λανθασμενων πεποιθησεων σου περι του θεματος, νομιζω οτι ειναι προκλητικο. Υ.Γ. Κι εγω αρχαριος ειμαι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Χάθηκα στο site. Βοήθεια παρακαλώ!!!! | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-06-07 19:18 |
Γειά σας και παρακαλώ βοήθεια | Αθηνά2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-07 23:58 |
Σωστό ξεκίνημα για αρχάριο - παρακαλώ την γνώμη σας! | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-09-06 09:01 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |