|
||||
|
||||
![]()
Οι συνθήκες που περιγράφεις υπάρχουν ήδη, εκτος απο το πολύ ψιλό χαλικάκι. Η θερμοκρασία μου ειναι στους 25, δεν ξέρω αν πρέπει να την ανεβάσω λίγο...Η διατροφή τους ποικίλλει κ υπάρχει ελαφριά ροή.
Τα ψάρια προς το παρόν δεν βρίσκονται μόνα τους, αλλά δεν θα αργήσει να συμβεί και αυτό. Κοιτάω κάποιες φωτογραφίες απο το PlanetCatfish μπας κ καταλάβω τη διαφορά αρσενικών και θηλυκών, οπότε αγαπητέ caverman ξαναμιλάμε για κείνη τη δωρεά που ανέφερες... ![]() Βασικό μου μέλημα τώρα (μετα τη σιγουρη αναγνώριση τους) είναι να τα διατηρήσω ζωντανά για 2-3 μήνες. Και το αναφέρω αυτό γιατί την προηγούμενη φορα, ειδικά τα στερμπάι, τα εχανα στον μήνα απάνω, χωρίς εμφανείς αιτίες ![]() Ερωτηση: αν κατα το διάστημα αυτό, αποφασίσουν να αναπαραχθούν και αφήσω αυγά κ τυχόν μικρά στο ενυδρείο, υπάρχει περίπτωση επιβίωσης τους;;;; εκτός απο τα κορυ εχω κ κίλι, που αν όντως δω αυγά,θα απομακρυνθουν εννοείται... ευχαριστώ κ πάλι για τις απαντήσεις... ------------------------------------------------------------------ εβγαλα κάποιες φωτο... το 1 κ 3 ειναι ίδια οποτε εβαλα φωτο του 1 μου φαίνεται για αρσενικό;;; και το 2 για θηλυκό;;; ![]() ελπίζω να μπορούν να βοηθήσουν οι φωτο...
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Celda : 08-05-08 στις 12:37 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση Corydoras | georgetax | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 27-03-07 08:49 |
Ζευγάρωμα Corydoras | bakogiannisd | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 22-01-06 23:30 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |
Corydoras julii | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 26-11-05 12:02 |
corydoras | anasios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 10-09-05 00:45 |