|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον να αρχισω απο την αρχη.εχω μια λιμνη 13,000 λιτρα απο το Σεπτεμβριο.Την εχω γεματη νερο,εχω ενα φιλτρο sera w1500 και μια uv 24watt.το νερο εχει 12 βαθμους.ψαρια και φυτα ποτε μπορω να βαλω;χρυσοψαρα με κοι γινετε;;;τα χρυσοψαρα απο ποσους βαθμους και πανω αντεχουν;;;να προσθεσω δευτερο φιλτρο;;;ποσα λιτρα την ωρα και τη μεγεθος να εχει ο καδος;;;εχω προβλημα αλγης επισης.μαλον ειναι αιωρουμενη και νιματωδη μαζι,γιατι εχει πραζινα φυκια,αλλα οσα μπορω αφαιρω με την αποχη.πως λινετε αυτο το προβλημα;;;τι φυτα να βαλω;;;κερατοφυλλο κανει;;;ποσα ψαρια για αρχη να βαλω και ποσα φυτα;;;
αυτα τα πολλα.δεν πιστευω να κουραστηκατε;;; ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ | panospkk | Δίσκοι | 24 | 04-03-08 19:32 |
Βοηθεια για guppy | ganisgr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 24-06-07 11:12 |
ερωτηση για λιμνη?? | panos kerkyra | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 04-02-07 14:59 |
Βοηθεια για ich. | vassilios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-11-05 11:40 |
Βοηθεια για αναγνωριση | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-04-05 19:02 |