|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μα αν ειναι full planded και δεν εχουν ελευθερο χωρο να κινηθουν εφοσον ειναι ψαρια βυθου ποιος ο λογος?Οταν θα πραγματοποιηθει ο σκοπος μου τα corys θα δωθουν.
Δεν θεωρω οτι το επιχειρημα μου δεν στεκει (αν και εισαι σαφως και ποιο εμπειρος)και χωρις παρεξήγηση αλλα Θεωρω οτι ειναι καλητερο να ειναι λιγα και να εχουν χωρο απο το να ειναι πολλα και το ενα πανω στο άλλο. ------------------------- μια χαρα ειναι τα μουστακια τους jim.δεν εχουν εμφανισει κανενα πρόβλημα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos99 : 08-11-07 στις 00:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
τι λετε? γινεται κατι? | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-09-06 12:53 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
Ηταν που λετε ένας μικρος Acanthurus Olivaceus | ahar | Reefsafe | 7 | 09-06-04 00:25 |