|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο απ΄ότι βλέπω έχει κανονική ροΐ. Όσο αφορά τον αριθμό των ψαριών συμφωνώ και θα γίνουν αργότερα κάποιες αλλαγές. Προς το παρόν ώμος τα ψάρια είναι πολύ μικρά για να μιλάμε για υπερφόρτωση του ενυδρείου (για να καταλάβεις τα 3 αγγελόψαρα έχουν το μέγεθος ενός ¤… και τα υπόλοιπα γκουραμι και κλόουν μήκος 4-5 εκατοστά). Το φίλτρο είναι ένα καινούριο της ΕΗΕΙΜ 2222.
Όσο για το ότι τα ψάρια είναι αταίριαστα για πιο λόγο το λες αυτό? Από΄ότι ξέρω έχουν περίπου τις ίδιες απαιτήσεις για συνθήκες νερού και θερμοκρασίας. Εάν το λες βέβαια για το ότι τα αγγελόψαρα θέλουν λίγο περισσότεροι ηρεμία συμφωνώ. Αν και πίστεψε με δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όλα κυλούν ήσυχα… Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμες γνώσεις για το νερό | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 19-12-06 03:15 |
πως να σκουρίνω το νερό μου??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 30-08-06 13:59 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |
Τι είναι το νερό RO ? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-11-05 20:11 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |