|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι πρεπει και εγω να μεταφερω την αποψη μου η οποια συμφωνει με τους ανωθεν πως δεν ειναι για τοσα πολλα ψαρια τα 60 λιτρα, τα μουλτις ειναι αρκετα ησυχα ψαρια, σε αντιθεση με τα οσελατους. και μονο το γεγονος οτι εχουν διπλασιο τελικο μεγεθος απο τα μουλτις καθιστα απαγορευτικο ενα τετοιο ενυδρειο να τα φιλοξενει...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blue ή gold ramirezi ?????? | yannis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-05 10:58 |
Serrasalmus Spilopleura -Gold Piranha- | Husky_Jim | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 2 | 23-02-05 13:39 |
Astronotus Ocellatus (Oscar) | oscar | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 10-01-04 18:54 |
Astronotus Ocellatus, είναι αρσενικό ή θηλυκό? | nkarvounis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 28-01-03 23:48 |