|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δυστυχώς δεν παίζει με τίποτα
![]() Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δοκιμάσω την τύχη μου ως έχει. Γι΄αυτόν τον λόγο και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν έπρεπε να την αρχίσω καθόλου την όλη διαδικασία ![]() ![]() Μ'έπιασε η τρέλλα μου με τα αυγά και τα ψαράκια, και το θέμα ότι δεν έχω τον εξοπλισμό που πρέπει, το αγνόησα! Αν έδινα τα περισσότερα στη φίλη μου με το 60άρι??? Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να προσθέσω σκαλαράκια? | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-06 09:35 |
Να και τοδικό μου επιτέλους !!! | KOKORAS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-03-06 23:21 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |
Πετυχημένη γέννα-τα μονομαχάκια μεγαλώνουν! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 11 | 30-07-05 22:18 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |