|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το εσωτερικό μου φίλτρο (ΕΗΕΙΜ) στο φυτεμένο 110 λιτρο μου το άλλαξα με εξωτερικό ΕΗΕΙΜ Εcco γιατί κάθε εβδομάδα βούλωνε και η ροή του ήταν σχεδόν μηδενική .
Η συντήρηση του ... κάθε 3-4 μήνες αλλάζω το λευκό σφουγγάρι μέσα σε 5 λεπτά χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα.Οι σωλήνες δεν έπιασαν ακαθαρσίες ποτέ !! Στο 460 λιτρο μου έχω δύο εξωτερικά ...ένα ΕΗΕΙΜ 2217 και ένα ΕΗΕΙΜ wet&dry 2227.Tο πρώτο το έχω ανοίγω περίπου κάθε 6 μήνες ... το δεύτερο μια φορά τον χρόνο ! Οι σωλήνες δεν βούλωσαν ΠΟΤΕ.Στην είσοδο του χρησιμοποιώ προφίλτρο που κάθε μήνα περίπου το ξεπλένω. Στο 30 λιτρο το εσωτερικό ΕΗΕΙΜ Αquaball κάθε 10 μέρες θέλει να ξεπλύνω το σφουγγάρι γιατί βουλώνει εντελώς. Στο 60 λιτρο το εσωτερικό EHEIM Aquaball το σφουγγάρι θέλει ξέπλυμα κάθε 15 μέρες. Αυτά λοιπόν και από εμένα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |