|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
![]() Εκανα την μια απο τις δυο αλλαγες νερου που γραφει η συσκευασια του υποστρωματος την 6η μερα απο οταν πηρε μπρος. Μετρησεις στο ενυδρειο σημερινες πριν ανοιξουν τα φωτα: Ph 7.1 kh 3 no2 0.4 mg/l no3 10 mg/l nh4 <0.05 ppm 198 Εβαλα και την Α/Ο να δουλεψει... γεμισα ενα βαρελι με 60% α/ο και 40% νερο δικτυου. Το αφησα με αντλια ολο το βραδυ κ οι μετρησεις σημερα ειναι: Ph 8.5 ! kh 4 ppm 126 Το καθαρο απο την οσμωση μου βγαζει 0 ppm! Το νερο δικτυου βγαζει: Ph 7.5 Kh 8 ppm 265 Το Ph δεν θα επρεπε να εχει κατεβει ?! ![]() ![]() Αν κανω αλλαγη με αυτο (15-20% καθε βδομαδα πχ) για να πεσει η γενικη σκληροτητα , θα πεσει το Ph απο το διοξειδιο με τον καιρο η χρειαζομαι καποιο buffer? Απο οσα εχω διαβασει τωρα για τα οποια buffers ειναι συνηθως για να ανεβαζουν την ανθρακικη κ γενικη σκληροτητα και συνηθως στην περιπτωση οπου χρησιμοποιούν μονο Α/Ο χωρις να κανουν μιξη με του δικτυου σωστα? μπερδευομαι καπου? ![]() Συγχωρεστε με για τις πολλες ερωτησεις -εγω μονο για οτι περιγραφει ο τιτλος ηρθα εδω κ μπλεξαμε παλι ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για φωτιστικό λεντ! Chihiros?? | rozela120 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-01-18 19:12 |
Chihiros doctor | Anogavros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 22-10-16 12:21 |
Ερωτησεις περι διοξειδιου | jiasou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-04-13 15:20 |
γενικες ερωτησεις περι θαλασσινου(αρχαριος) | georot1981 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 19-02-12 12:06 |