|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι. Είμαι έτοιμος για την εισαγωγή των ψαριών μου στο ενυδρείο. Θα ήθελα να ρωτήσω μετά από πόσες ώρες να ταισω τα ψάρια από την εισαγωγή τους στο ενυδρείο, ώστε να έχουν προλάβει να εγκλιματιστούν στο νέο τους περιβάλλον;
Eπίσης, από τη στιγμή που τα ψάρια μου είναι μωρά, είναι επιθυμητό να ταιζω 3 φορές την ημέρα σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. |
Tags |
κλεόβουλος, imichal |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Channa Micropeltes 45cm | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 17-03-13 23:00 |
Mεγαλο προβλημα με anubia ενυδρειο 120cm | sx21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 20-02-12 18:06 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |