|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους συμφορουμίτες. Παρήγγειλα δύο κομμάτια liner ένα για την λίμνη και ένα για την προλίμνη. Το ένα το παρέλαβα αλλά το άλλο λογικά σε μια βδομάδα το πολύ. Έβαλα και αυτόματη αναπλήρωση η οποία συνδέθηκε στο φίλτρο. Το είχα να τρέχει το φίλτρο για να συντηρείται η βιολογία αν κ την λίμνη δεν την λειτουργώ. Δεν ξέρω γιατί αλλά μέρα παρά μέρα έχανε κ αυτό νερό(το φίλτρο) και το σταμάτησα κ αυτό
![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίμνη για τα Koi μου ! | Artemisia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 203 | 07-05-20 14:54 |
Νέα λίμνη υπο κατασκευή. | di.pil | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-11-18 02:08 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |