|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης Παρουσιάσεις ενυδρείων Ελλάδας - Ευρώπης, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που έχω να σου πω εγώ είναι πως οι νεροχελώνες είναι προστατευόμενα είδη και απαγορεύεται η αιχμαλωσία τους και δεν μένουν όσο μικρές νομίζεις (20-30 εκ ανάλογα και το είδος τους) Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έχεις την δυνατότητα να τα παρατηρείς από πρώτο χέρι και μάλιστα στο φυσικό τους περιβάλλον!
Ελπίζω να πάρεις ώριμες και μετά από σκέψη αποφάσεις για το καλό το δικό σου αλλά και των ζώων που θες να φιλοξενήσεις! Βρες πρώτα τι θες πραγματικά να έχεις στο ενυδρείο σου και μετά θα δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε! Καλή συνέχεια στο θαυμαστό χώρο του ενυδρείου! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για ελληνικο βιοτοπικο ενυδρειο , ιδεες... | piranhas2 | Εύκρατη ζώνη | 4 | 04-01-18 22:24 |
σχέδιο για βιοτοπικο ενυδρείο | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-01-14 15:58 |
ελληνικο βιοτοπικο 56 λιτ | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης | 155 | 28-06-12 18:51 |