|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξέρω αν επιτρέπεται η συζήτηση επί του θέματος αλλά πραγματικά το έχω απορία το τι ακριβώς μπορεί να αλλάξει η συλλογή υπογραφών επί του θέματος.
το έχω δει αρκετές φορές να συμβαίνει κ έχω υπογράψει αρκετά παρόμοια αιτήματα αλλά γιατί ο οποιοσδήποτε Μεξικανός κυβερνητικός (στην περίπτωση μας) να ενδιαφερθεί για την δική μου ηλεκτρονική υπογραφή ??? εδώ στην ίδια μας την χώρα -όπως κ στο Μεξικό φαντάζομαι-, υπογράφουμε με επίδειξη ταυτότητας κ πάλι δεν είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει κάτι. φυσικά δεν είναι κόπος να δώσω ονομ/νυμο κ email αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος. όπως κ να έχει μακάρι να επιβιώσουν τα ζωντανά κ να μη γίνουν ακόμη ένα είδος που θα βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορούμε να ταΐσουμε σαλιγκάρια στα ψάρια μας? | lingistis | Σαλιγκάρια | 7 | 20-02-09 22:07 |
Ας σώσουμε μερικά ψαράκια. | aafent | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-07 12:23 |
Πάει το στρώσιμο η θα το σώσουμε? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 15-04-04 01:32 |