|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πηρα ολα...
WFI σε καψουλες... πηρα και τις βασεις... Τωρα τι κανω??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι εχεις παρει χαχααχα το συμπαν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα 6χ100μλ green,grey purple...
Πηρα και WFI σε καψουλες των 10μλ γτ δεν ειχε την μεγαλη συσκευασια... Τωρα τι ανακατεμα κανω??
|
||||
|
||||
![]()
δοκίμασε στο 1 μπουκαλάκι των 100 μλ να ριξεις μιση αμπουλα νερο και ανακατεψε το καλα
αν είναι ακομα πηκτό, ρίχνεις και το υπόλοιπο, αλλιώς αστο ετσι. --------------------- ποσο νικοτινη πήρες ;
|
||||
|
||||
![]()
12αρα...ετσι παει ε??μια χαρα..και γτ το κανουμε αυτο??
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Για να αραιωσει το μιγμα να μη σου καιει τις κεφαλες αν και στην green δε πιστευω να χρειαζεται στις αλλες δυο μαλλον σιγουρα ειδικα στην grey εργοστασιακες κεφαλες δε δουλευεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
η γκρι με ενα 10% ειναι οκ, οι πρασινη και με 5% ειναι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι οι κεφαλες??? 5% δηλ?
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Οι αντιστασεις εννοω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
5% = 5ml wfi στα (συνολικα) 100ml υγρου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω για αυτο ειπα με προσοχη
![]() ![]() Μεγιες και παλι καλα ατμισματα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ισχυει με την θερμοκρασία. Τωρα κανω 70pg της liqua. Οποτε δεν μασαει. Να ναι καλα το fasttech..
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα πλακα οταν ξαναχρειαστω συρματα απο εκει θα παρω δε ξανασκαω 15 αρια για το ιδιο πραγμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αν και καπνιστείς (φανατικός δυστυχώς)πολλά χρόνια θέλω να γίνω ατμιστείς ...
Επειδή δεν έχω ιδέα περί ηλεκτρονικού τσιγάρου και έχω μπερδευτεί πολύ με αναζητήσεις στο νετ κτλ θέλω να μ προτείνετε ένα καλό σετάκι για να ξεκινήσω. Κατα προτίμηση κάτι ποιοτικό για να έχω όσο το δυνατόν την απόλαυση που παίρνω απ το κανονικό και κόστος από 80-120 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν τρολάρω το θέμα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις paypal ή θα ψωνισεις απο δω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο εδώ φίλε.
Δεν μ αρέσει το περίμενε.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok..
παμε για μοντακι πρωτα.. θα παρεις καποιο που δεχεται μπαταριες , οχι με ενσωματωμενη. σου βαζω οικονομικο , αλλα αξιοπιστο... http://www.dotshop.gr/category-1/ele...eleaf/#nothing ή αν ανεβουμε λιγο στην τιμη, παμε εδω.. χιλιοδοκιμασμενο http://www.dotshop.gr/category-1/joy...vtwo-mini-75w/ εδω θελεις φορτιστη και μπαταριες (τουλαχιστον 2 για αρχη) φορτιστης και οι nitecore και οι xtar ειναι δοκιμασμενοι, επελεξε αν θελεις να παιρνει 2 ή 4 μπαταριες , μπαταριες απο ατμοποιητη θες κατι απλο και να αλλαζεις τις αντιστασεις για αρχη. εγω θα σου ελεγα να πας σε καποιον που δεχετε ετοιμες αντιστασεις , αλλα αργοτερα θα μπορεις να φτιαχνεις και τις δικες σου και να τις δεχεται. http://www.dotshop.gr/category-1/kan...mini-atomizer/ ο παραπανω δεχεται και εργοστασιακες αντιστασεις , αλλα εχεις και επιλογη να φτιαχνεις δικες σου (αργοτερα) αν θελεις να ειναι μονο με ετοιμες αντιστασεις . κοιτας και αυτον http://www.dotshop.gr/category-1/asp...omizer-me-and/ για υγρο θα πας να κανεις δοκιμη σ ενα καταστημα της περιοχης σου να δεις ποιο σ αρεσει πιο πολυ και παρε απο κει για αρχη καποιο ετοιμο υγρο. αυτες οι προτασεις απο μενα. ![]() εχε υποψιν απο εξω ειναι περιπου τα μισα λεφτα , για τα ιδια πραγματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 12-02-17 στις 22:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Να σε καλά αδερφέ πολλά ευχαριστώ!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως οτι ειπε ο απο πανω
![]() Επισης και αυτο ειναι μια καλη επιλογη αν αργοτερα θελεις να παιξεις πιο πολλα watt με αλλους ατμοποιητες χωρις να αλλαξεις mod γιατι μπορει να παρει δυο μπαταριες Joyetech eVic VTC Dual TC MOD |
|
||||
|
||||
![]()
Εμβολιμος και μεσα απο καπνους μυστηριου ερχομαι και ριχνω αποψη :
Μπαταριες βρηκα κομματακι καλυτερες ( βασικα περισσοτερο ανθεκτικες ) τις Samsung 30q. Κατα τι καλυτερες αν και οχι δοκιμασμενες αλλα μετρημενες ειναι οι καινουριες Sony VTC6 Μπαταριες ψωνιζετε αφοβα απο το καταστημα στα λινκς. Γνησιες και φτηνοτερες απ οπουδηποτε. Kanger δεν ειχα ποτε. Δεν ξερω. Ο ναυτιλος ειναι εγγυηση. Αν τα ομολογουμενος μαπα μουτρα του ειναι αποτρεπτικος παραγοντας υπαρχει και ο Ναυτιλος ο ΕΞ ( nautilus X ) ο οποιος μονος του ( κοντος ) ειναι μαπα αλλα με το extension kit γινεται πολυ καλος. Κατα τα αλλα αν καποιος ψαχνει επισκευασιμο σφιχτο ατμο, διακριτικο εχεμυθο ευκολο και κυριο, πιπιλαω αυτο τον μηνα τον doggyStyle 2k16 ( κλωνο απο ΦΤ ) και ειναι πολυ καλος. Λιγα βατ αρκετο ντουμανι καλο χτυπημα. Παιρνω τζουρα απο το καστομ μπλιμπλικι μου και χανομαι πισω απο τα ντουμανια |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να το το ντουμανι, εσκασε μυτη!!
![]() ![]() Μιχαλη που χαθηκες?? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα αδερφεεε
10 - 11 ωρες δουλειας στο αλλο ακρο της πολης και 2 με 3 ωρες την μερα στο αυτοκινητο δεν αφηνουν περιθωριο και για πολλα. Εδω τριγυρω ειμαι αλλα χωρις χρονο για συμμετοχη πια. Ελπιζω να αλλαξει συντομα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα να'σαι , να υπαρχει δουλεια κι ολα τα αλλα θα ερθουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη, πήγα σήμερα το mas30 για αλλαγή μπαταρίας, γιατί μετά από 8-9 μήνες είχε αρχίσει να πέφτει η απόδοση. Κοστίζει 11 ευρώ η καινούργια μπαταρία και σου δίνουν μέχρι να το παραλάβεις, σετ αντικατάστασης. Τη μπαταρία στην αλλάζει το service της NOBACCO σε 3-4 μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις παράγγειλα 250μλ 100αρα νικοτίνη από Pink-Mule
![]() Εδώ πλέον δεν βρίσκω
|
||||
|
||||
![]()
από fasttech μπορούμε να φέρουμε υγρά;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Τακη με τις ακρες σου
![]() Εδω ναι τελος πια |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |