|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Επειδή κακώς το παρέλειψα, να αναφέρω ότι την ανανεωμένη μορφή του Banner, που αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί στα έντυπα που βγάλαμε, την οφείλουμε στον Βασίλη-in the pond (που μας έχει λείψει).
|
|
||||
|
||||
Εμενα δεν μου αρεσει.
Οταν το πρωτοειδα νομιζα οτι δεν φορτωνε η σελιδα καλα. Σαν κατι να λειπει. Η σελιδα εχει ενα ασπρο φοντο πανω πανω, και τρια μπανερ που δεν ειναι καν ζυγισμενα. Κατα την αποψη μου θελει λιγη περιποίηση. Αν και δεν εχουν σημασια ολα αυτα. Σημασια εχουν τα θεματα. Just saying επειδη συζητειται.
|
||||
|
||||
εγω πιστεύω οτι λείπει μια ακροπορα κάτω δεξιά!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα τα περιποιηθούμε βρε....κάτσε να μάθουμε τα κουμπιά....πριν λίγο καταλάβαμε τη Βαστίλη |
|
||||
|
||||
Στο κινητο ειναι ζυγισμενα.
Στο pc οντως δειχνουν λιγο ασυμμετρα... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
σε συνέχεια της κουβέντας που γίνεται για το banner έφτιαξα μια πρόταση για το header γενικότερα, με νέο λογότυπο. Εάν σας αρέσει, πολύ ευχαρίστως να σας στείλω τα αρχεία σε ότι μορφή τα χρειάζεστε. Είναι το επάγγελμα μου σχετικό και είπα να προσφέρω ότι μπορώ, εάν προτιμάτε κάτι άλλο το καταλαβαίνω... |
|
||||
|
||||
Ωραια η προταση σου τακολα...
Μου αρεσει.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
+1
Λευκο το φοντο, λευκα και τα μπανερ?
|
|||
|
|||
Το κράτησα λευκό στα πλαίσια της ουδετερότητας του forum,
έφτιαξα και μια πρόταση με χρώμα... |
|
|||
|
|||
Πολύ καλύτερο! Απλά πρεπει κάτι να γραφει στη μέση.
|
|
||||
|
||||
Μάλλον πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες σου
|
|
||||
|
||||
Μπράβο takola!
|
||||
|
||||
πολύ όμορφο!μπράβο φιλε!
|
|
|||
|
|||
Πολυ ωραίο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μπράβο για το αποτέλεσμα!! Likeeeeeeeeee |
|
|||
|
|||
Μάλλον βρήκαμε καινούριο μπάνερ!
|
|
|||
|
|||
Χαίρομαι που σας αρέσει!
Αν συμφωνούν και οι διαχειριστές μπορούν να μου στείλουν ένα email, ώστε να τους περάσω τα αρχεία. Εάν προκύψει οποιαδήποτε παρόμοια ανάγκη για το forum, ενημερώστε με και θα κάνω ότι μπορώ... |
|
||||
|
||||
Ωραιο το φοντο. Μοντερνο. Νερουλό.
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία η τελευταία έκδοση.
Βρε που ήταν αυτό το παιδί κρυμμένο όλο αυτό το καιρό........ Συλλαμβάνεται και σύρεται στα κεντρικά σχεδιαστήρια του GAB για περαιτέρω αξιοποίηση......με το μαλακό βέβαια....
|
||||
|
||||
Έχω καλά παιδιά στις Λίμνες τους κρύβω
Μπράβο takola
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,
χαρά μου να βοηθήσω όπου μπορώ. Η αλήθεια είναι ότι κατά μια έννοια είμαι κρυμμένος Έχω εγκαταλείψει την Αθήνα εδώ και 4-5 χρόνια και ζω με την οικογένεια μου σε ένα χωριό 200 κατοίκων Ετοίμασα και ένα προσχέδιο με όλα τα banners που "παίζουν" τώρα. Το όχι στα παπαγαλόψαρα... το άφησα λευκό γιατί νομίζω ότι έτσι δείχνει πιο σοβαρό... |
|
|||
|
|||
Παρα πολυ ωραιο. Θα έλεγα στους αρμόδιους, να το δουν το θέμα του παραπάνω κυρίου λίγο σοβαρά. Είναι πολύ όμορφο.
|
|
||||
|
||||
και το μπανερ για τα παπαγαλοψαρα κλπ
|
||||
|
||||
Κάτω είναι Σπύρο και εγω το έψαχνα
|
||||
|
||||
Πανω στη μεση πρεπει να ειναι
Και λειπει κι ενα "και" Οχι στα παπαγαλοψαρα "και" στα τεχνητα βαμμενα ψαρια. (γιατι υπαρχουν και βαμμενα που δεν ειναι παπαγαλοψαρα) Αν ηταν στο χερι μου θα εβαζα και τα υβριδια.
|
||||
|
||||
Εγω συμφωνω να μπουν και τα υβρίδια στο baner .
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Το "και" δεν χρειάζεται. Έτσι όπως είναι τοποθετημένο το "όχι", πάει και στις δύο φράσεις. Για την προσθήκη (εγώ θα συμφωνούσα) δεν ξέρω αν μπορούμε καθότι το μπανεράκι υπάρχει τιμής ένεκεν στον ΠΣΦΕ (που είναι ανενεργός τώρα για όποιους δεν γνωρίζουν) και δεν αποφασίζουμε εμείς. Ίσως ήρθε η ώρα, για το θέμα, να φτιάξουμε το δικό μας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατι αλλιώς θα φαινότανε παραφορτωμένο.. Και θεωρώ οτι είναι πολύ συμμετρική και όμορφη η τελευταία πρόταση. Επίσης μου αρέσει που είναι καθαρά γραφιστικό το λογότυπο και οχι με κοτσαρισμένη κάποια φωτο συγκεκριμένου ψαριού. Έυγε!
|
||||
|
||||
καθε ανανεωση ειναι ευχαριστη & καλοδεχουμενη...
περι δημοτικοτητας...χρυσοψαρο δαγκωτο !!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητω βοηθεια για δημιουργια banner | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 21:54 |
Banner | Θεοδωρος | Greek Aquarist's Boards | 17 | 20-10-07 07:06 |