|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Kατάλληλος φωτισμός σε malawi
Καλημέρα στην παρέα.
θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τον φωτισμό σε αφρικάνες. Συγκεκριμένα θα ήθελα μια πρόταση για τις λάμπες που θα αναδείξουν τα χρώματα στα ψάρια σε συνδιασμό με το πετρώδες περιβάλλον που έχουμε στα ενυδρεία μας. |
|
||||
|
||||
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος
πες μας τι θελεις να βαλεις απο χωμα πετρες ποστερ ψαρια βαθος υψος ενυδρειου και κτ.λ. και μετα μπορει να σε βοηθηση καποιος
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ήθελα κάποια πρόταση σε λάμπες (εταιρεία, watt, κτλ) για να βελτιώσω τον φωτισμό. |
|
||||
|
||||
για μια λάμπα μου αρέσει περισσότερο το αποτέλεσμα των daylight.
αυτή που έχεις ροζίζει αρκετά ........... μπλε-μοβ ήθελα να πω |
|
||||
|
||||
Τα ίδια τα ψάρια δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στον φωτισμό.
Τα ψάρια σου για να τονιστεί το κόκκινο-πορτοκαλί πρέπει να έχεις λάμπα με φάσμα κοντά στο κόκκινο και για τα μπλε προς το μπλε. Ένας συνδυασμός μιας απλής worm-white ή flora με μια daylight ή cool-white νομίζω θα είναι μια χαρά. Θέλει δοκιμές για να δεις τι αρέσει στο δικό σου μάτι. Παλιά είχα βρει αυτή (αλλά είναι Τ http://dennerle.com/en/products/aqua...8-african-lake Ένας άλλος καλός συνδυασμός που είχα ήταν μία Aqua Glo + μία Marine Glo της Hagen. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 10-11-14 στις 12:53 |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ, απ ο,τι κατάλαβα είναι καθαρά θέμα γούστου και αρα θέλει λίγο ψάξιμο...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε 25λ | Stergios90 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-05-12 15:16 |
Φωτισμός σε ενυδρείο malawi 120 lt | corleone3 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-04-09 12:22 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Φωτισμός... | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-03-06 14:45 |