|
||||
|
||||
Φωτογραφιες απο τα γκαπυ μας..
Το θεμα το φτιαχνω οστε να βαζουμε τα χρωματα που εχουνε τα αγαπημενα μας γκαπυ!!!
Βαζουμε δικα μας γκαπυ και οχι απο google μονο δικα μας.... (αμα ειναι σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει στη ενοτητα που πρεπει ευχαριστω προκαταβολικα και παρακαλω να διαγραφτει αυτο το μηνημα για την μεταφορα...)
|
||||
|
||||
Ε βάλε να δούμε τα δικά σου
|
||||
|
||||
αφου το ξερεις οτι δεν μπορω εγω λογο προβληματος στον υπολογιστη.... σε λιγο καιρο θα βαλω ας βαλουνε τα παιδια και σιγα σιγα θα βαλω και εγω οποτε ευκαιρισο...
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα και πιο πολύ το κόκκινο...
|
||||
|
||||
Το κοκκινο αδικητε πολυ στην φωτογραφια! Απο κοντα και τα 3 ειναι πολυ διαφορετηκα! Πιο ομορφα δηλαδη το κοκκινο το ζευγαρονο με μια κατακιτρινη θυληλυκια με μαυρες βουλες! Σε λιγο ερχονται και τα παιδακια τους!
|
|
|||
|
|||
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......... |
|
||||
|
||||
οι φωτο δν ειναι και οι καλυτερες,δν σταματουν πουθενα τα ατιμα
|
|
||||
|
||||
Ειναι από δίκες σου γέννες?
|
|
||||
|
||||
τα μεγαλα οχι,ειναι τα πρωτα μου γκαπυ!αν και τα μικρα μοιαζουν πολυ με τον πατερα μονο το ενα απο τα μικρα που εχω ειναι σαν τις μανες αλλα προχθες που γεννησαν παλι φαινεται οτι εχουν παρει απο τις μανες ειναι ωραιες οι ατιμες!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα όλα να τα χαίρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Υπέροχα θηλυκά έχεις? Αν όχί πάρε γιατί τα αρσενικά ειναι πανέμορφα!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ευχαριστω φιλε μου αυτα που βλεπεις ειναι τα πρωτα μου guppies με συνηθισμενα χρωματα τωρα εχω βγαλει κατι γεννες με ιριδιζων φανταστικα χρωματα θηλυκα εχω καμμια 30αρια
|
||||
|
||||
Μπραβο καλά γεννήτουρια!
|
|
||||
|
||||
αυτο στην τριτη φωτο ειναι απλα τελειο..να το χαιρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
Να και οι επιλεκτοι... αυτο εννοω ιριδιζων...
|
||||
|
||||
Τι πανέμορφα πλάσματα ειναι αυτά
|
|
||||
|
||||
Τι εγινε ρε βασιλη μονοι μας μειναμε?
ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΓΚΑΠΥ???!!!
|
||||
|
||||
Αποτι φαίνετε άντε όσοι το βλέπετε βάλτε καμία ωραία
|
|
||||
|
||||
παιδια εγω προσπαθω να βγαλω φωτογαφιες αλλα δεν μπορω τρεχουνε απο εδω και απο εκει ...
|
||||
|
||||
και εγω εβγαλα περιπου 250 για να βγουν καπως καλες μονο αυτες οι 3, ειναι πολυ ζωηρα και τα φανσυ οπως κουνιετε η ουρα τους δεν μπορω να τα πετυχω ηρεμα! προσπαθησαι και ας μην ειναι και τοσο καλες αρκει να δουμε τους χρωματισμους
|
|
|||
|
|||
Και μία φώτο από τα δικά μου.
|
|
||||
|
||||
ομορφα τα εχεις
ειδικα η κιτρινη η μανα πολυ ομορφη βαλε και αλλες φωτο φιλε μου,μη τσιγκουνευεστε βρε ας βγουν και κουνημενες μη φοβαστε δεν θα σας πυροβολησουμε
|
||||
|
||||
Εε ναι! Βαλε το ενυδρείο σου πανέμορφο και τα ψαράκια που φαίνονται
|
|
||||
|
||||
Λοιπόν ώρα να βάλω και εγώ παιδιά!!!
|
||||
|
||||
Τέλεια το αρσενικό δεν παίζετε!!! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
και το μικρο αλμπινο αρσενικό είναι ... άλλα μου αρεσουνε και η δυο αρσενική
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτογραφιες απο τα κοι σας | POURITANOS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 59 | 21-02-14 21:06 |
φωτογραφιες | harris samos | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 03-08-09 00:59 |
φωτογραφιες | Mary-z | Malawi | 1 | 24-12-08 18:24 |