|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λιμνουλα 1000 λιτρα με τους κατοικους της.
Αναγκαστικα θα επεκταθει κι'αυτη.......
[IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG][IMG] [/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] Αυτα....
|
||||
|
||||
τι ομορφιά!!! και μόνο απ τις φωτογραφίες χαλάρωσα... μπράβο να την χαίρεστε
|
|
||||
|
||||
Ρε φιλε τι εχεις φτιαξει........
Το περιβολι του ουρανου ενα πραμα!
|
||||
|
||||
φοβερη δουλεια~!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
Όταν κάτι γίνεται με γνώσεις και μεράκι....φαίνεται!!!
Απλά υπέροχη!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Δεν ησυχάζεις χωρκανε ο αλλος παλαβος που χάθηκε ;
|
||||
|
||||
Κόσμημα!
Να την χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
ένα πράγμα μόνο θα πω
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο |
|
||||
|
||||
αχ.......πανεμορφη ειναι!
καλα,ποσο βαθος εχει και ειναι μονο 1000 λιτρα? |
|
||||
|
||||
Εδώ είμαι... Λιγάκι στην κοσμάρα μου αυτό το διάστημα, αλλά παρακολουθώ.
Οι φώτο υπέροχες, όπως και η λιμνούλα άλλωστε. ¶ντρο, πρέπει να βρεθούμε, γιατί χαθήκαμε.
|
||||
|
||||
Αψογη! φανταστικη!
Δεν εχω λογια! θελω κι εγω! |
|
||||
|
||||
Μπραβο, πολυ ομορφη ειναι!!!
Στην πρωτη φωτο ελικονιες ειναι? |
|
||||
|
||||
σε αυτην την φωτο που ειναι με τα κεφαλια εξω,ειναι σαν ΟΥΚ ,κομαντα βατραχανθρωποι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφη η λιμνη σου οπως κ οι κατοικοι της!να την χαιρεσαι ... κ σου ευχομαι συντομα κ μια λιμναρα!!!
|
|||
|
|||
Καταρχας σας ευχαριστω ολους!!!!!
Δεν καταλαβα για ποιο φυτο εννοεις? Οπως και ναχει Ελικονιες δεν εχω....
|
|||
|
|||
leda η λιμνουλα ειναι υπεργεια και οι διαστασεις ειναι 250Χ100Χ40 με το βαθος να εχει διαφορα στο χωρο που εχω τα νουφαρα αφου εκει ειναι 60cm.
|
|||
|
|||
Ασε την κοσμαρα σου στην ακρη και κανονισε
|
||||
|
||||
Λεω για το φυτο που ειναι μεσα στη λιμνη με βλαστο γυρω στα 50εκ και λογχοειδη φυλα στις κορυφες. Αριστερα απ τα ψαρια και κολητα στο τοιχωμα της λιμνης στην πρωτη φωτο, πιο ειναι?
|
|
|||
|
|||
thalia geniculata.
|
||||
|
||||
TELEIO!!!!!
|
|
||||
|
||||
Ακριβως η σκεψη μου. Μπραβο συχαρητηρια ειναι κοσμημα!!
|
|
|||
|
|||
Αυτους τους ξεχασαμε
[IMG][/IMG]
|
||||
|
||||
χα χα στρουμπουλοί στρουμπουλοί όλοι καλοπερνάνε στο σπίτι σου μπράβο φτου φτου!!!
|
|
||||
|
||||
ειναι τελεια.μπραβο
|
||||
|
||||
Πραγματικά πανέμορφη...αν μπορείς βγάλε μια πιο μακρινή φωτογραφία να χαζεψουμε...
|
|
|||
|
|||
Την εχω αφησει λιγο στην τυχη της τελευταια...
Και αγριεψε λιγο.... Απο πιο μακρινο πλανο θα ανεβασω την επομενη φορα Επεκταση δεν θα γινει προς το παρον λογο οικονομικων...
|
||||
|
||||
Πουσε μικρε σε καμια εικοσαρια μερες έρχομαι για κανόνισε με τον αλλο τον χαμένο να τα πουμε
|
||||
|
||||
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 121 | 27-12-11 09:08 |
αλγη και πρασινο νερο σε λιμνουλα 1000 λιτρα | Αντωνης Πατρα | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 1 | 26-08-11 13:28 |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |