|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα
λοιπόν έχω ένα γυάλινο διαχύτη σαν αυτό ο οποίος έφραξε και δε βγάζει καθόλου μπουρμπουλήθρες. Το έτριψα, το έξυσα, το έβαλα σε ξύδι με ζεστό νερό, το έβαλα σε χλωρίνη αλλά φως δεν είδα. Έχει κανένας τρόπο στο να τον κάνω να πάρει πάλι μπροστά? |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα το βαλεις σε μια αεραντλια, ή με το στόμα δεν βγάζει τίποτα?
|
||||
|
||||
![]()
ε το προφανές το δοκίμασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χλωρίνη με ζεστό νερο,το ρίχνεις μπλουμ μεσα κανα 10λεπτο και μετα με μαλακή οδοντόβουρτσα το τρίβεις προσεκτικα...αλλιώς..απο το πολύ τρίψιμο χαλάει η επιφάνεια του..
|
|
||||
|
||||
![]()
θα το δοκιμάσω και αυτό αν και δε νομίζω πως χωράει οδοντόβουρτσα μέσα. Να χαλάσει πιο πολύ από το (ελαφρό πάντως) ξύσιμο με μαχαιράκι δε νομίζω
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΤΕ με μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα..να χρησιμοποιείς ενυδρειακό σφουγγαράκι,μπατονέτα,οδοντόβουρτσα κλπ....με προσοχή θα το καθαρίσεις..εγω τα δικά μου ετσι τα καθάριζα..βεβαια μερικοί ειναι και μούφα και πανε για πέταμα μετα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν μου μπουκωνει ανοιγω την μικρομετρικη τερμα στα 2 bar και καθαριζει.. αλλα αμα σου ειναι πολυ φραγμενος μπορει να σου σκασει..
υπαρχουν επισεις και κεραμικα ανταλακτικα δισκακια..
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε να το αφησεις μεσα σε οξυζενε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
platy η χλωρίνη με ζεστό νερό δεν έκανε δουλειά. Μακάρι να χαλάσει με το μαχαίρι να το πετάξω και να μην ταλαιπωρούμε τσάμπα
![]() Με μπουκάλα το δούλευα μέχρι που κόλλησε (πριν μερικούς μήνες) όταν έκανα αυτό που λέει ο jimbit22 έσκασε μια γυάλινη ανεπίστρεφη βαλβίδα. rottbea χλωρίνη τέρμα χημικό δεν έκανε δουλειά θα κάνει το οξυζενέ? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχε υπομονη και δοκιμασε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω ανεπιστροφη βαλβιδα.. ειναι always on
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το κλεινεις το βραδυ? να ναι μπορει να ειναι συσσωρευση αλατων.. μουλιασετο σε αφαλατικο/ξυδι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε viakal... και άστο για κανένα 10λεπτο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυάλινος DIY CO2 reactor | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-10-12 20:05 |
Nεος διαχύτης CO2 απο την sera | lion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 25-03-11 21:53 |