|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- κατι ακομα παιδια καμια ιδεα για το στεισιμο του ενυδρειου ? ξυλα πετρες και λιγα φυτα αλλα πως ? καμια ιδεα ?
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 27-11-11 στις 20:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πανε σε καμια παραλια και παρε πετρες και βαλε καμια κιχλιδα μεσα!
|
||||
|
||||
τα ψαρακια ερχοντε αυριο εχει γινει παραγκελια
|
||||
|
||||
Τι θα βαλεις τελικα?
|
||||
|
||||
γραφω ποιο πανω ! εχω και τραγουδι μαζι
|
||||
|
||||
Τωρα το ειδα!
|
||||
|
||||
Πως πήγε η παραλαβή ;;;;
Φτού...φτού....φτού..σκόρδα . Καλώς τα δέχθηκες Ελπίζω να τους αρέσει το νέο ους σπίτι !!!1
|
||||
|
||||
ενα εχω να πω
επαθα πλακα αλλα ψαρια ξεψαροσανε σε 5 ωρες ο χελακος ειναι ακομα ντροπαλος αλλα που θα παει τα ψαρια που παρελαβα ειναι τα εξης 1 arowana silver !! 3 green terror !! 1 fire eel !!
|
||||
|
||||
Χάρη σε τι μήκος τα πήρες? Όχι τίποτε άλλο μην δει το arowana το χελάκι για σκουλίκι!
Πάντος ωραίες οι επιλογές σου!
|
||||
|
||||
η arowana ειναι 13 εκ μωρο ! ο χελακος το εχει το μποι του ειναι καπου στα 23 αλλα ειναι πολυ ηρεμος δεν ασχολητε με τα αλλα ψαρια του ενυδρειου και τα green terror ειναι καπου στα 6-7 εκ αλλα οπωσ λεει και το ονομα τους δε μασανε ουτε απο αροανες ουτε απο χελια !
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλος τα δεχθηκες φιλε μου...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μαλλον ειχα ξεσυνηθησει με τους δισκους που κρυβοταν τις πρωτες μερες οπ οπ η αρο εφαγε μια μυγα
|
||||
|
||||
θα σε τρελανουν αυτα τα ψαρια... θα δεις...
|
||||
|
||||
δε θελω και πολυ
|
||||
|
||||
φιλε χαρη θα δουμε φωτο;
|
|
||||
|
||||
αμα δε στρωσουν τα ψαρακια οχι ακομα γιατι ειμαι και προληπτυκος
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εσένα λογικά μέχρι να μεγαλώσει το arowana το χέλί σου που μεγαλώνει πολύ, θα είναι εκτός κυνδίνου! Τα green terror να τα προσέχεις μεταξύ τους να μην σκοτωθούν (όταν μεγαλώσουν)....από τα άλλα ψάρια μην σε αγχώνει! (αν και στα λίτρα σου δεν βλέπω να έχεις θέματα) ¶ντε καλή συνέχεια και ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
|
||||
|
||||
κρεμασε στο ενυδρειο ενα σκορδο!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ξερει καποιος τη τρωει αυτο το χελι ? εχω δει να τρωει σκουλικια αλλα τρωφη δε τρωει εκτοσ και την τρωει νυχτα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
...ξέρω και κάτι άλλο που τρώνε αλλά άμα σου πώ θα με φάει ο Σπύρος ......ας πούμε ότι είναι κάτι που δεν το εγκρίνουν όλοι οι ενυδρειόφιλοι! Πάντος χωρίς πλάκα, αρκετά άρθρα που διάβασα για χέλια λένε ότι σχεδόν σε όλα τα χέλια η ζωντανή τροφή είναι απαραίτητη....και στο δικό σου!...τώρα αν μπορείς να το καλύψεις αυτό με σκουλίκια , κουνούπια και σκαθάρια....χωρίς να δίνεις feeder fish νομίζω γίνεται!
|
||||
|
||||
φιλε χαρη μετε απο τοσο καιρο με δισκους πως αισθανεσαι που αλλαξες ψαροσυνθεση; εγω πιστευω οτι δυσκολα θα μπορουσα να βαλω κατι αλλο εκτος απο δισκους.
|
|
||||
|
||||
περασα την μπορα τον 5 εκ με δισκους και δεν την ξανα περναω τα ψαρακια αυτα φαντασου ειναι 5 εκ και με κυνιγανε στο τζαμι οχι για να φανε ετσι απλα φανταζεσε τη θα γινει αμα μεινουν μαζι μου 1 χρονο ? ομορφοι οι δισκοι δε λεω αλλα πολυ δουλεια πολλα λευτα σε τρωφες κλπ
|
||||
|
||||
η αληθεια ειναι οτι εχουν μεγαλο κοστος!
|
|
||||
|
||||
Με για harri.
|
|
||||
|
||||
θα βαλω φωτο αλλα το νου σας αμα παθουν τιποτα δε προκυτε να ξανα δειτε φωτογραφια απο το ενυδρειο ποτε τον ποτων
------------------------- λιπον αυτα ειναι τα ψαρακια !!!!! και μια το ενυδρειο
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 03-12-11 στις 17:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ωραια φιλε να τα χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για ειδος ψαριων σε ενυδρειο 80 - 100 λιτρα με αμμο και πετρες. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-09-11 15:14 |
Προτασεις για 200 λιτρα.. | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 89 | 30-11-10 19:19 |
Προτασεις για 450 λιτρα μαλακού νερού | theodarras | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-11-10 21:02 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |