|
||||
|
||||
![]()
καλο σας απογευμα!!!!!
αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν ξερω τι ακριβως ειναι καθως η βιβλιογραφια ειναι δυσευρετη.... λοιπον το χρυσοψαρακι μου φαινεται πολυ ζωηρο εχει απιστευτη ορεξη πολυ εντονα χρωματα ομως παρατηρησα οτι του λειπουν τρια λεπια απο τη μια πλευρα του αρρωστια η χτυπημα??? ο πετσοπας που ρωτησα μου ειπε οτι απλα μπορει να ταλαιπωρηθηκε κατα την μεταφορα του απο το το μαγαζι του μεχρι το νεο του σπιτι ποια ειναι η δικη σας γνωμη??? Aν προκειται για ασθενεια τι φαρμακο να χρησιμοποιησω???? s.o.s. |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι μια φωτογραφία βοηθάει πάρα πολύ για να εκφράσουμε μια άποψη για αυτό το θέμα. Γενικότερα όμως, τα χρυσόψαρα είναι πολύ δραστήρια ψάρια με συχνούς τραυματισμούς στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν διάφορα αιχμηρά αντικείμενα στο ενυδρείο. Ομολογώ πως ο τραυματισμός κατά την μεταφορά ίσως να είναι μια αιτία. Κατά την αγορά από το κατάστημα, είχες παρατηρήσει καλά το ψαράκι αυτό? Ήταν εντάξει?
Σε τί ενυδρείο το έχεις? Με τί ψάρια?
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...
ναι το ψαρακι το ειχα δει πολυ καλα και δεν ειχε κατι... το ενυδρειο εχει μεσα ενα apple snail και ενα γηγενη ψαρακι μια πεταλουδα για την ακριβεια εχω μια πετρα στη μεση του ενυδρειου που η αληθεια εχει καποιες εχμηρες γωνιες δεν προκειται δηλαδη για αρρωστια η μηπως να κανω μια ηπια θεραπεια στο ενυδρειο??? ποιο φαρμακο θα συστηνες??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Καμιά φώτο υπάρχει?
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι γυρω στα 50 λτ τωρα βεβαια ξεκιναω σωστα ενα μεγαλο ενυδρειο σχετικα περιπου 180 λτ του οποιου θα δειχνω και φοτο ολης της εργασιας μεχρι να στρωθει και να κατοικηθει...
το ψαρι που σου λεω ειναι απο λιμνη συγκεκριμενα το ειχα πιασει απο την λιμνη της δοιρανης... εχω ενα φιλτρο μονο με σφουγγαρι στη μια ακρη και ενα βιολογικο με ενεργοα ανθρακα στην αλλη οντως την πετρα μαλλον θα την βγαλω αφου θα το στησω απο την αρχη παλι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δε μου' πες πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο? Μετρήσεις του νερού έχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Η πεταλουδα που λες επιασες ειναι αυτο?(εχω φαει και εχει πολλα κοκκαλα το ατιμο)
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβασε φωτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλατακι ναι θα ριξω ενυδρειακο βεβαια τον ανθρακα τον ειχα βαλει ως φιλτρο προς επικινδυνες χημικες κυριως ουσιες |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιές ουσίες? Είχες κάνει θεραπεία με φάρμακα?
|
||||
|
||||
![]()
λογω χλωριου ειχα ριξει αντιχλωριο το αφησα να δουλεψει μια εβδομαδα και μετα εβαλα σε λειτουργια και τον ανθρακα να τραβιξει τα καταλοιπα του φαρμακου αν ειχαν μεινει φυσικα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αντώνη αντιχλώριο θα πρέπει να βάζεις (κατ' αναλογία) σε κάθε αλλαγή νερού που θα κάνεις, έτσι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιμετωπιση Καυσωνα | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 53 | 22-06-17 18:51 |
camallanus αντιμετωπιση?? | scooby14 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-02-11 01:16 |
αντιμετωπιση σαλιγκαριων ενυδρειου. | babis papadopoulos | Σαλιγκάρια | 5 | 20-06-10 15:41 |
Χτυπημα η' ασθενεια?pliz HELP | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 29-11-08 16:01 |
γωνιακο χτυπημα | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 26-01-08 09:04 |