|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω κατι βαμπιρ που κυκλοφορουν σημερα...κανεις δεν κοιμαται??
Για πες Μπαμπη...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη αύριο θαρθουμε να σε πάρουμε με το Βασίλη να ξες....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω δεν παμε καλα τετοια ωρα!και εγω λλεω εχω ενα μωρο να ταισω εσεις τι κανετε λοιπον χαχαχαχα!!!!λοιπον θα τα πουμε απο κοντα για την εκπληξη και φυτεμενα παω να κανω 1 σε μενα σε καποιες μερες και ενα αυριο σε ενα θειο και φιλο μου φυτεμενα με χορηγια φυτων δικια σας και ψαρακια ξιφοφορων ,ισως και εντλερς bokosta,ευχαριστω προκαταβολικα κανονιστε ρεμαλια να φερετε
![]() ![]() ![]() με ποιον βασιλη θα ερθεις ρε συ δεν καταλαβα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μπάμπη στήστα εσύ κι εγώ θα στα γεμίσω ψάρια (για φυτά παίζεται).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα-βαμπίρ που τρέφεσαι με χλωροφύλλη και όχι με αίμα,κράτα και μια θέση για τη Χριστίνα.Μάλλον θα έρθει,δεν έχω άλλες δικαιολογίες να της πω για να μη έρθει...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν καταφέρω να πιάσω και καμιά γαρίδα (έχουν όλες αυγά) θέλει κανείς red cherry; Κουμπάρος του δεν είναι κάτι μου διαφεύγει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οοο κλαψας μια ταινια μικρου μηκους!!!! ![]() αααντε βαλατε και τον ξαδερφο μου στο κολπο ωραια!!! φερε και cherry κατι θα κανουμε !!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Δημήτρη επιτέλους, μήνες μου την κρύβεις. ![]() Μπάμπη θα σου φέρω βρε, μη κλαις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
άσχετο, αλλά ξέρει κανείς πως να κάνει ρακόμελο;
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Prokroustis;524148 Κουμπάρος του δεν είναι κάτι μου διαφεύγει...
![]() και ξαδερφος και κουμπαρος!!!! ![]() ![]() κωστα τα λογια σου μου δινουν δυναμη !!!!!!!! ![]() εεεεεε δεν παιζομαστε ειπε οτι σε ενα νεροποτηρο ρακι βαζει ενα κουταλακι μελι
σε μετρια φωτια- εαν το θελετε ελαφρυ, απλως το ζεσταινετε λιγο, εαν το θελετε βαρυ το αφηνετε να σιγοβραζει δεν πρεπει να περιεχει το αλκοολ γλυκανισο (ουζο) αλλαζει την γευση. αντι για ρακι, βαζουν τσιπουρο, τσικουδια εγω βεβαια ειμαι κατα της- αλόγιστης- πόσης ρακομελλου- μου θυμιζει το ουζο με πορτοκαλαδα που καποτε πιναμε και μας εδωσε το στομαχι στα χερια Ενα-δυο σφηνακια σε παγερες μερες ΝΑΙ, ΟΧΙ για να "φτιαχτουμε"
|
||||
|
||||
![]()
Ρε αλκοολικέ,πάνε κοιμήσου γιατί αύριο δε θα ξυπνάς και θα αναγκάσεις τον Κώστα να έρθει από το σπίτι σου για να σε ξυπνήσει και να κλαδέψεις τον τένελο.
|
|||
|
|||
![]()
http://syntages.matia.gr/%CE%B4%CE%B...%AE%CF%82.html
http://www.radicio.com/forum/index.php?showtopic=117 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_3550.html |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν ξεκιναμε να παμε απο τωρα στο les amis και να περιμενουμε μετα τους αλλους!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μέσα είμαι αλλά παίζει να ναι κλειστό...
Δεν πιστευώ ότι το πα και σοβαρά........ Ευχαριστώ Κώστα! |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα, άντε βρε κοιμηθείτε και είστε στην ανάπτυξη.
|
|
||||
|
||||
![]()
κωστα θελεις να ερθεις απο δω να δεις εαν μπορεις να κοιμηθεις καθολου (πολυ κλαμα σημερα)ελπιζω να εννοουσες και μενα οτι ειμαι στην αναπτυξη!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λες σε 10χρονο μην κάνεις αυτό ή εκέινο; ![]() μήτσο αύριο περνάω το βράδυ να γλεντήσουμε. Εσύ απλά βρες μέλι.... |
|
||||
|
||||
![]()
ειστε για τα γουστα,αντε ρε μην χαλατε το thread
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...βρυκολακιασατε παλι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενω εσυ μιχαλη με τις κοτες βλεπω!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...αντε πανε κοιμησου κι ασε εμας τους παπουδες που ξυπναμε πρωι να διαβασουμε τα βραδυνα "κατορθωματα σας"...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ηρθε η ωρα μου ειμαι με το ενα ματι ανοιχτο και με το αλλο προσπαθω να γραψω θα ερθεις σημερα για καφεδακι?παω να την πεσω κιολας γιατι δεν θα ξυπναω μετα!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρε δεν πάτε καλά εγώ μόλις ήρθα σπίτι από την δουλειά και εσείς που μπορούσατε να κάνετε νάνι είστε στο GAB δεν πάτε καλά δεν πάτε καθόλου καλά
|
|
|||
|
|||
![]()
....και ξαναεπιασες δουλεια βλεπω..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο ναι!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Κώστα θα κόψω άλλο κλαδάκι και θα στο φέρω... Βλέπω όλοι σας το τραβήξατε μέχρι το πρωί ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 19-12-10 στις 08:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Γιάννη θέλω να μου φέρεις και 2-4 κιλά μαρούλι. ![]() Γιάννη θέλω να μου φέρεις και ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο. ![]() Γιάννη θέλω να μου φέρεις και μια ''lamborghini murcielago''. ![]() A Γιάννη αν θυμηθείς θέλω και ένα ελικόπτερο.... ![]() Να ξέρεις ότι λίγο θα αργήσω...θα έρθω όμως. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
+1 ![]() ![]() ![]() ¶λλαξες όνομα βρε???? Ε οχι και ΧΑΡΑΜΑΔΑΣ!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |