|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδιά έχω την αίσθηση οτι το φίλτρο μου έχει πέσει σε απόδοση σε σχέση με όταν το πήρα. παίζει κάτι τέτοιο η ιδέα μου είναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξανα καθαρισε το...ειναι εξωτερικο;αν ναι,αλλαξε και το ενυδρειακο βαμβακι και καθαρισε και τα λαστιχα καθως και τα βανακια,αλλα και την προπελα..ισως φταιει αυτο..
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimis_george : 16-03-10 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πως το καθαριζεις//
|
|
|||
|
|||
![]()
...αν εχει τετοιο αλλαξε το,αν εχει μπλε σφουγγαρακι πλυνε το καλα στη βρυση, τα σφουγγαρια στα καλαθακια πλυνε τα με νερο ενυδρειου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με οδοντόβουρτσα!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι να καθαριζεις τα υλικα ...μεσα σε μια λεκανιτσα με νερο ενυδρειου...οι χαραμαδες δεν κανουν τπτ ...κυριως το σφουγγαρακι που εχει το φιλτρο ///
|
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον δεν εξήγησα καλά... ολα τα καθαριζω φυσικά! απλα αυτά που ανέφερα είναι τα εχτρα!!!
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ...δεν υπαρχει κουμπι να δυναμωνεις την ροη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τράβα και την φτερωτή και καθάρισε με μπατονέτα τη γλίτσα που θάχει πιάσει μέσα στην υποδοχή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να χρησιμοποιεις και οδοντικο νημα.>>(πλακα κανω )δωσε ενα ακομα καλο καθαρισμα στο φιλτρο σου και πες μας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικό υλικό σε EHEIM Aquaball 2210 | cpapakon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-10-09 23:32 |
ΕΗΕΙΜ Αquaball 2210 | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-03-09 12:23 |
μειωμένη ροή σε 2026 | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 29-05-08 11:25 |
Μειωμένη ροή φίλτρου-Υαλοβάμβακας | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-06-04 15:19 |