|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και απο εμενα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις που δεν ξερεις τι μπορει να εχει το καλυτερο φαρμακο ειναι οι καλη ποιοτητα του νερου και φυσικα οι σωστοι παραμετροι του νερου! Αν λυγησε τωρα η σπονδυλικη του στηλη και δεν εκ γενετης τοτε ... δυσκολα τα πραγματα!
|
||||
|
||||
![]()
α) όπως λέει και ο φίλος μας ένας λόγος είναι η κακή ποιότητα νερού
β) στους μονομάχους αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει έντονη ροή στο ενυδρείο που βρίσκεται ο γόνος Προσπάθησε λοιπόν να κρατήσεις το νερό καθαρό και τις συνθήκες κατάλληλες για το ψάρι και παρακολούθησε το. Το ενυδρειάκι που έχεις είναι μια χαρά για καραντίνα για αυτό το ψάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη το παρακάνεις κιόλας με το αλάτι! Μονομάχος είναι, όχι μπακαλιάρος! ![]() Πάντως το λέω λόγω λίγων λίτρων, επειδή μπορεί να ξεφύγει εύκολα η αναλογία... Καλή ανάρωση!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνώ για το αλάτι και ίσως σιγά σιγά να το αραιώνεις κιόλας μέχρι που να μην προσθέτεις καθόλου. το πιο καλό θα ήταν οι τακτικές αλλαγές νερού, θερμοκρασία έως 26 βαθμούς και αφού δεν υπάρχει φίλτρο καλό θα ήταν να υπάρχει μια αερόπετρα για να παρέχει έξτρα οξυγόνο στο ψάρι. μην ανυσηχείς πάντως, αν τα κάνεις όλα όπως πρέπει μπορεί το ψαράκι να επανέλθει. εγώ το είχα αυτο'με μια μικρή από κάποια αναπαραγωγή μου και ήταν τόσο χάλια που την είχα ξεγραμμένη. σε πληροφορώ ότι σε ένα δίμηνο, με φροντίδα, ίσιωσε η πλάτη της, κολυμπούσε ωραιότατα και μου έδωσε μια ωραία γέννα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρακι εχει ενα αυτοσχεδιο με υαλοβαμβακα!η θερμοκρασια ειναι λιγο κατω, αλλα θα το ανεβασω..μου εφτιαξες τη διαθεση τωρα!!εζησε και εφτιαξε και η ουρα του ε??
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Περιεργη συμπεριφορα.Μηπως ειναι αρρωστια? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 15-05-09 12:24 |
ποια ειναι η διαφορα? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-09-08 23:25 |
Ποια ειναι η γνωμη σας για UV | Pritanis | Δίσκοι | 23 | 14-05-05 23:15 |
Ποια δεν ειναι υδροβια? | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:56 |