|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Εμείς αρχίσαμε να την τσακίζουμε χε,χε.
Στην φώτο βλέπετε την filou μόνης της.......ο Liolos βούταγε το κομμάτι του στην μπύρα, πίσω από την κολώνα στο bar Και αφού άνοιξε η όρεξη, το συνεχίσαμε στο παρακείμενο Τουρλού-τουρλού για μαμ. Δεν λέω καλή ήταν η παρέα. Αλλά έφαγα κάτι περίεργα κόλπα και δεν κατέβαιναν με τίποτα. ( Ο PascM ξέρει ) Προσπαθώντας να τα "αποβάλω" διακριτικά, με πήραν στο ψιλό οι μαφιόζοι. Φώτο από εμένα μπουκωμένο δεν έχω.....αλλά θα καταλάβετε τι έπαθα από την έκφραση των άλλων. Χμμμ περαστικά μας, άντε και του χρόνου πάλι μαζί και περισσότεροι. |
|
||||
|
||||
Έχασες τα καλύτερα Χαλβαδούκο μου!!! ¶ντε να ξεκουνήσει ο Αζόρες να βάλει τις φωτό
Υ.Γ. Για τις σάλτσες των κρεάτων λεει που τις πέρασε για σούπα
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 12-03-07 στις 21:44 |
|
||||
|
||||
Τι χάνω! Τί ομορφιά και φρεσκαδούρα είναι αυτή γαύρε;
|
||||
|
||||
Κόντρα ξούρα για την ημέρα!!!!
|
||||
|
||||
Φτου φτου να μη σε ματιάξω....τι ομορφιές είναι αυτές Γαυρούλη μας ;
|
|
||||
|
||||
χμμ...πετυχε το λιφτινκ τελικα!!!
ισιωσες αρτζη? αει σιδερενια... ρε λινατσα χαλβα εβγανες το αχτι σου ε?? πισω εχει ο...γαβρος την ουρα!!! εντυπωσεις δν ακουσα... αντε να αρχισω εγω με γκρινια, για να μεινουν τα καλα στο τελος. το φαι και τα λοιπα χαλια!!! |
|
||||
|
||||
Τα λοιπά ποια είναι βρε? ο χώρος? αφού τον ήξερες τον χώρο από πριν!
|
||||
|
||||
τα μπινελικια ωρε λεβεντη εννουσα. ορντεβρ κλπ παρελκομενα!
τραγουδισταρά μου εσυυυυυ |
|
||||
|
||||
Κοίτα το τραγούδι δεν είχε επιτυχία πολύ μου έλειπε η παρτενέρ η αγαπητή μας Blanch
Τα μπινελίκια όντως ήταν χάλια μαύρα! Αλλά και πάλι δεν πειράζει τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά! Την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει ήταν πολύ καλύτερη η κουζίνα τώρα δεν ξέρω γιατί και δεν θέλω να σχολιάσω μας τα έκανε μαντάρα.
|
||||
|
||||
Ωραία πράγματα !
Η πρώτη γεύση από το γεγονός ήταν χορταστική, αναμένουμε τις επόμενες. Το φλουρί ποια-ποιος το κέρδισε ; ¶ντε καιτου χρόνου να είμαστε όλοι εκεί. Υ.Γ. Χαλάλι όσα και αν έδωσες Γαυρε στον επιστήμων... Εξαιρετική δουλειά !
|
|||
|
|||
Το φλουρί το κέρδισε το Δ/Σ και μετά από κλήρωση, κέρδισε ο enzo το ενυδρείο που είχε διατεθεί από τον Tarek.
Τυχερέ Μαρίνο....
|
||||
|
||||
Ωπα, Γιάννη ήσουν εκεί ?
Δεν σε πήρα χαμπάρι ρε γμτ. Την επόμενη φορά θα φοράτε ταμπελάκια με τα nickname σας. |
|
|||
|
|||
Και βέβαια... αν και λόγω διαίτης δεν έφαγα πίτα....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και έχω και άλλα.............. Και βιντεάκια έχω........... και φώτο αφιερωμένες έχω................ και τραγουδιστές έχω.............. και ωραίες παρουσίες έχω.................................... Αργότερα όμως.................... Έχω δουλειά τώρα.................. |
|
|||
|
|||
Παιδιά ότι έχετε να μας το παρουσιάσετε
|
|
||||
|
||||
¶ντε ρε Κωστή μας έβγαλες την ψυχή! Θέλω αυτή με τον Χαλβά μπουκωμένο να τρώει την σάλτσα με το γιαούρτι για τα κρέατα νομίζοντας οτι είναι σούπα
|
||||
|
||||
Βρε ουστ, εσύ μου είπες ότι είναι σούπα χα,χα,χα.
Και δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν και το άλλο το "σχέδιο" με το λαρδί....μπλιάχ ! Με αυτό πήγα να βγάλω όλα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το ενυδρειο αγοραστηκε για τον ΠΣΦΕ απο τον Ταρεκ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=RypWz7KmMUo |
|
||||
|
||||
Να και μερικές φώτο από τον επίσημο ρουφ.
οι υπόλοιπες αύριο. Υ.Γ. Σε αυτούς που δεν έγραψα τα nickname τους, τους ζητώ συγνώμη. Δεν το έκανα επίτηδες, απλά δεν τους γνώρισα. |
|
||||
|
||||
μπραβο βρε παιδια.παντα καλα να περνατε
ΥΓ,ελπιζω ο newfish να σας εφερε και λιγη τσικουδια,αλλιως
|
||||
|
||||
Αντε και τις υπόλοιπες ρουφ!! Τι φωτό τράβαγες όλο το βράδυ?! Μόνο για τα μάτια σου???? :eek:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Πήγαινες γυρεύοντας παππού.....
|
|
||||
|
||||
Δεν προλαβαίνω να τις ανεβάσω όλες......
Μία μία....... Οι καλύτερες στο τέλος και σε μικρότερα μεγέθη. Γμτ μου βγαίνουν όλες μεγάλες. |
|
||||
|
||||
Στα σχόλια συνεργάζεσε με τον Χαλβά ????
|
||||
|
||||
Λείπω...
|
||||
|
||||
Όντως!
Το τόνισα και ποιο πάνω Αργυρώ μας! Θα έρθουν και άλλες στιγμές!
|
||||
|
||||
όντως. κρίμα και περίμενα πως και πως να σε γνωρίσω...
εχω ακούσει αρκετά για σένα... μην ρωτήσεις... δεν λέω τπτ.. next time. να και η "φρεσκαδούρα" από κοντά μήπως πίνει στη υγειά του Π.Α.Ο.Κ.;;; μπα δεν νομίζω. (εάν η φώτο θεωρείται ακατάλληλη, μπορείτε να την σβήσετε - εμένα πάντως δεν με προσβάλλει ούτε η φώτο αλλά ούτε και ο Θοδωρής). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δε ρωτάω, θα μου τα πεις από κοντά όταν ξανάρθεις ή όταν αξιωθώ να έρθω σε μια συνάντηση του κλιμακίου Β.Ε.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |
Κοπή Πίτας Μελών Π.Σ.Φ.Ε Βορείου Ελλάδος 29/01/06 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 20-01-06 18:28 |
Το Site του ΠΣΦΕ ανανεώθηκε | nkarvounis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 06-08-05 09:15 |