|
|||
|
|||
Jean-Paul ο Γάλλος
Πήρε το όνομά του από τα χρώματά του.
Ήρθε την Παρασκευή σε μια σακούλα με κρύο νερό, προσπαρμοστηκε και βούτηξε σε νεοστημενη full planted γυάλα και έκτοτε δείχνει πανευτυχής! Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Πανέμορφος ειναι, να τον χαιρεσαι!!
|
|
||||
|
||||
Φοβερά χρώματα!! Καλοτάξιδος!
|
|
||||
|
||||
Μα τι χρώματα!!!!! Φτου φτου φτου!!!
Ποιό είναι το είδος του?? Να το χαίρεσαι... |
|
||||
|
||||
Τι ομορφια!!!
|
|
|||
|
|||
Half Moon αν ανέφερε σωστά το κατάστημα.
|
|
|||
|
|||
Εμένα για double tail ή delta tail μου φενεται... Έχεις καμια φώτο οπου κάνει 'flaring', για να δουμε καλά τα πτερύγιά του?
|
|
|||
|
|||
Κι εμένα πιο πολύ για doubke tail μου κάνει
Sent from my 2107113SG using Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Καλύτερα αυτό: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 21-03-22 στις 11:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Double tail είναι. ΠΟΛΥ ομορφο το ενυδρειο!!
|
|
|||
|
|||
Είναι 60 λίτρα high tech φυτεμένο, στήθηκε για τον κύριο που βλέπεις και από ο,τι φαίνεται το απολαμβάνει.
Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση, περιμένω να απλώσουν λίγο τα φυτά. Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Μερικές φώτο ακόμα
Sent from my 2107113SG using Tapatalk ------------------------- Λίγο flairing Sent from my 2107113SG using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 27-03-22 στις 14:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Μεγαλώνουμε!
Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ποζαρουμε
Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Για μένα ο ποιος όμορφος μονομάχος που έχω δει.
Να τον χαίρεσαι. |
|
||||
|
||||
κούκλος ο "Γάλλος"..
|
|||
|
|||
Γενικές από το σπίτι του Γάλλου:
|
|
||||
|
||||
Πανεμορφο ενυδρειο κι ο μονομαχος φοβερος να τον χαιρεσαι
Τι διαστασεις ειναι;
|
||||
|
||||
Εξαιρετικό σύνολο!! Μπράβο!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ,
ειναι συνολικά 60 λίτρα περίπου, 43*38*40 ------------------------- Η γυάλα και το έπιπλο είναι ιδιοκατασκευή. Φωτιστικό chihiros WRGB II Φιλτρο Fluval 107 με glass lily pipe και glass intake με skimmer Εξωτερικός in-line θερμαντήρας 500W συνδεδεμένος με εξωτερικό controller θερμοκρασίας W1209 2kg Μπουκάλα Co2 με ηλεκτροβάνα και inline diffuser της Co2 art Αυτόματη αναπλήρωση Σύστημα ψύξης με ανεμιστήρες για το καλοκαίρι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 15-11-22 στις 14:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Πολύ δυνατός
Πάρα πολύ ωραίο σύνολο, όπως και να το δεις. Καλοτάξιδο.
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα! Πανέμορφος ο τυπάκος να τον χαίρεσαι και πολύ όμορφο το σπίτι του αν και με αγχωνει πολύ που το βλέπω ανοιχτό από πάνω.
Αν και παλιότερο το ποστ τώρα το είδα και χάρηκα που συνεχίζουμε να διαθέτουμε χώρο σε αυτά τα υπέροχα ψάρια και υπάρχει μεράκι και αγάπη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
O Γάλλος Πρωτος Στον Iaplc 2014 | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 29-10-14 23:42 |