13-09-19, 13:37 | #1 |
Πλύσιμο βαρελιού για αλλαγές νερού
13-09-19, 13:37
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπέρα
Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω ένα παλιό βαρέλι-δοχείο για να κάνω αλλαγές νερού με κυκλοφορητή απλά το συγκεκριμένο δοχείο εχει έρθει επανειλημμένα σε επάφη με απορρυπαντικά κατα καιρούς.. Θεωρείτε ότι με ένα καλό πλύσιμο θα είναι κατάλληλο για χρήση σε ενυδρείο η να μην το διακινδυνέψω και να παρω καινούργιο; Όχι τίποτα αλλο αλλά δεν βρίσκω και μαγαζί που να πουλάει στην περιοχή. Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Εγώ νομίζω μ ένα πολύ προσεκτικό πλύσιμο εισαι οκ.τριψε κ λίγο με κανα σφουγγαρι το εσωτερικό του.
|
|
||||
|
||||
Οπότε προτείνεις ένα καλό ξέπλυμα απλά με νερο;
|
|||
|
|||
¶μα σε τρώει βάλε και ένα φίλτρο με άνθρακα να δουλέψει 1-2 μέρες.
|
|
||||
|
||||
Έγινε παιδιά ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
Το βαρέλι έχει ένδειξη food grade? Αν όχι εγώ θα έψαχνα να πάρω ένα καινούργιο αφού το κόστος δεν είναι μεγάλο. Υπάρχουν πλαστικά δοχεία που απορροφούν ή αποβάλλουν τοξικές ουσίες
|
|
||||
|
||||
Έλα Μαρουσι να σου δώσω το δικό μου.
80 λίτρα είναι νομίζω. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Φίλε μου να σαι καλά αλλά βρήκα τελικά καινούργιο και σε μέγεθος γάντι Σε ευχαριστώ και πάλι!
Βαγγέλης Look deep into nature, and then you will understand everything better. -Albert Einstein Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vag123 : 13-09-19 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού | Dimitra_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 16-05-17 16:15 |
Αλλαγές νερού | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-04-11 23:32 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Αλλαγές νερού | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-12-05 23:42 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |