|
||||
|
||||
![]()
εσκασαν τα μικρα.
Δεν εκανα τιποτα απο γεννηστρες κλπ.. ειδα καμποσα να περιφερονται στο ενυδρειο.. ψαρεψα οσα μπορεσα και τα ριξα στο γαριδαδικο...υπαρχουν ακομα αρκετα στο ενυδρειο με τους γονεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Τετοια θελω μπραβο Γιανναρα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα οχι οτι θα γινει και τιποτα
![]() Δεν εχω ουτε τροφες ουτε διαθεση ![]() ![]() Εκτος αν θελεις δυο-τρια να τα μεγαλωσω για παρτυ σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη στο κυριο ενυδρειο ταχες μονα τους; Εγω σκεφτομαι να μεταφερω τον σωληνα στο αλλο ενυδρειο που ειναι ζουγκλα γαριδαδικο την επομενη φορα, στο κυριο εχω και τους καρδιναλιους που δεν θαστειευτουν αν δουν γονο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν δεν ειναι καμμια 15αρια μια χαρα θα μεγαλωσουν χωρις θεμα εχω την αποψη οσο ειναι μικρα ακομη, μετα ομως τριβεις φυλλαρακι και μια χαρουλα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 27-11-16 στις 17:39 |
|
||||
|
||||
![]()
To ξερω Χρηστο, αλλιως θα χες ηδη απ του Στεφανου
![]() ναι flakes θα τριβω ,αργοτερα.. Σπυρο ,μονα τους ειναι ναι , αλλα ειναι μικρο το ενυδρειο...συντομα θα ετοιμασω κατι μεγαλυτερο και θα μπουν με gertrudae. ευτυχως χθες μετεφερα και κατι φυτα απ το γαριδαδικο (λες και το ξερα) και ειναι πλεον αρκετα πυκνοφυτεμενο. τα μικρα παντως ειναι πονηρεμενα και κρυβονται στην πυκνη βλαστηση ..επισης δεν πιανονται ευκολα σε σχεση με αλλους γοννους. Δυσκολα ξεμυτιζουν προς τα εξω, πετυχα κανα δυο φορες να βγαινουν και να τα κυνηγάν οι γονεις, αλλα καταφεραν και τους ξεφυγαν. Παντως ειναι παραξενα τα πραγματα... Ρε συ καραγκιοζη (πατερα) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα μες την τρελα χαλια τα νευρα σου αχχαχαχαχα
Ενα δικιο ομως το εχεις μη σου πω και δυο. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ε μα!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Γιαννη!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Στεφανε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και ηρθε η καινουργια φωτογραφικη , ας βαλω και δυο φωτο (γονεις και γοννους) ..
ακομα την επεξεργαζομαι την καμερα, στο μελλον επιφυλλασομαι για καλυτερες φωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ωραιοςς!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε Γιανναρα να σου ζησουν!!!!
Καλοριζικο το εργαλειο!Παρε macro λεμε και τριποδο και ασε με να χαζευω! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!!
χαχα! Χρηστο σιγα σιγα ολα θα γινουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να χαιρεσαι τα πανεμορφα ψαρακια+καλοριζικη κι η φωτογραφικη!!
Μεγαλωστε γονο δεν θα παει χαμενος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα την σωληνα για να μην ξαναγεννησουν και εκαναν τα αυγα πανω στο τζαμι .. δεν θα γλυτωσουμε ποτε
![]() Καμια στειρωση υπαρχει? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τσου........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φανταζομουν...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο καιρό κάνουν για να σκάσουν τα αυγά;;
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις γεννα? ε καμια βδομαδουλα την θελουν (εγω που τα χω στους 23.5 )
|
|
||||
|
||||
![]()
είχα βάλει μια κανέλα μέσα στο ενυδρείο και αυτή όπως άνοιξε έκανε σαν σπηλιά,βρήκαν εκεί μέσα και γέννησαν τα αυγά,τώρα κάθεται ο αρσενικός και τα φυλάει,όμως με τις μελανοταινιες από πάνω δεν νομίζω πως θα την γλυτώσει κανένα
|
|
||||
|
||||
![]()
και μελανοταινιες να μην ειχες ,παλι κανενα δεν θα γλυτωνε.
αν θες να τα μεγαλωσεις ,πρεπει να παρεις τα αυγα. παντως αφησε τα εγω λεω... 2 μηνες τα εχω , 3 φορες γεννησαν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μόνο τα αυγά πρέπει να πάρω;;δεν χρειάζεται και ο αρσενικός;;
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο τα αυγα, ασε το ψαρι..
αλλα αφησε τα μερικες μερες να τα αερισει.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μπραβο κανονιστειτε να βρισκουμε ψαρια γιατι αλλιως.............
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα έχει 3-4 μέρες είναι αρκετές;;
------------------------- αν τα καταφέρει κανένα ευχαρίστως να σου δώσω,και εγώ τα έψαχνα και δεν τα έβρισκα και τα παράγγειλα από μαγαζί στο Χαλάνδρι και μου τα έφεραν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 23-12-16 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορεις να διακρινεις τα ματια στα αυγα χοντρικα εχεις περιπου αλλες δυο μερες συν πλην, ,αν τα μεταφερεις βαλε κοντα μια αεραντλια καλου κακου να αεριζονται τα αυγα
Σε ευχαριστω Χρηστο για την διαθεση σου! Γενικα το λεω καλο ειναι να υπαρχουν ψαρια γιατι εξαφανιζονται απ τα μαγαζια για αρκετο καιρο |
|
||||
|
||||
![]()
να τα βάλω σε γεννηστρα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα ειχα βαλει ηδη εγω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν εχεις έτοιμη γεννηστρα με φίλτρο σπόγγου στρωμένο και έχεις moss και/ή φυτα επιφανείας τότε ναι αξίζει να δοκιμάσεις.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |