|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη φτιάξε της μητέρας σου 1 παρτέρι ξύλινο θα είναι και ρουστίκ, να βάλει τα μαρούλια της η γυναίκα και ξεκίνα μια Λίμνη , μην μασάς όταν θα τελειώσεις θα κάθεται εκεί και δεν θα την νοιάζει τίποτα
![]() ![]() Τέλος για σήμερα οι εργασίες το πάει για βροχή..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:34 |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις και ηλιοθεραπεία μαζί ,
μη κάνεις μετά παράπονα πως δεν έκανες ηλιοθεραπεία σε παραλία ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:52 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 05-08-15 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα τελειώσα με τον σοβά της Λίμνης , δυστυχώς το liner δεν ήρθε .... θα είναι εδω απο βδομάδα
![]() ![]() Σήμερα είχα και δύο όμορφους επισκέπτες το πρωί ![]() ![]() ![]() Βάζω φωτό απο το έργο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνατε πολυ ωραία δουλειά,
Μπράβο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πρώτη φορά κάνω σοβά, τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο ... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας παιδιά! Με το καλό και γεμάτη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστούμε πολύ !!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο , πολυ ομορφη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστούμε πολύ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι , γιατι εχω πνιγει στο ψαρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω τρισευτυχισμένος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πώς πάμε??? Ήρθε το liner???
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε το liner Σταύρο αλλά αλλά ...... δεν μου είχαν φτάσει τα αρχικά μετρα που είχα παραγγείλει και πήρα και δεύτερο κομάτι και μου τα κόλησαν πήγα να τα πάρω σήμερα και ανακάλυψα μια μικρή τρύπα και έμεινε πάλι στο μαγαζί για να το κάνουν .... αύριο θα το πάρω ......... ααααχχχ όλο προβλήματα απο την αρχή
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου θυμίζει αυτό. . Όλα με τον δύσκολο τρόπο θα τα κάνουμε εμείς, μη μασάτε keep on.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶σε βρε Νίκο ώρες ώρες απορω πώς αντέχω , σε αυτή την χώρα όλα με τον δύσκολο τρόπο πρέπει να γίνονται .......... Πραγματικά σήμερα είμαι
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Μου κάνει εντύπωση που παίρνετε άδεια για να αρχίσετε, συνεχίσετε και να τελειώσετε την λίμνη. Για αυτό προχωράτε τόσο γρήγορα. Από την άλλη αυτό ακριβώς το πράγμα δείχνει και την μεγάλη αγάπη που έχεις για τις λίμνες.
Ότι προβλήματα και να συναντήσεις φαίνεται ότι θα τα ξεπεράσεις και θα τελειώσεις αυτό το ωραίο project. Αναμένουμε τις εξελίξεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΉΡΘΕ ΤΟ LINER !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ξεκινάμε με προβλήματα , λοιπόν θέλω κόλλα για epdm όποιος μπορεί ας βοηθήσει....... έχει μια μικρή τρύπα , ευτυχώς πάνω πάνω στο μισό μετρο και μου το μπάλωσαν με κόλλα για pvc τώρα που το έπλυνα , δεν το βλέπω να κρατάει εκείνο το κομμάτι. Βέβαια μπορεί να μην είναι μεσα στο νερό , αλλά καλού κακού ας πάρω μια ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδώ
http://georgakopoulosg.gr/index.php?...roduct_id=2369 http://www.housefix.gr/product.asp?catid=854 και αυτή αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ http://www.sakaliss.gr/index.php?pag...mid=58&lang=en
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ που μπήκες στην διαδικασία να σχοληθείς
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Κιόσκι - κεραμίδια!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αντε τελειωστε να πιουμε καφε!!!! να σου φερω και κανα δυο "κινεζικα χρυσοψαρα" !!!!
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα κουβάλησα Σταύρο
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:36 |
|
|||
|
|||
![]()
Aaaa oxi oxi.... αλλα θα σου φερω!!!! για σενα
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ βρε Σταύρο , μόνο που το είπες φτάνει .
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλος και το Κιόσκι , περίπου.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Very very nice!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστούμε Σταυρο
![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 29-08-15 στις 21:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |