|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμβαίνει συχνά, οι περισσότεροι διαλέγουν τα μεγαλύτερα και πιο χρωματιστά άτομα στο ενυδρείο με τα "θηλυκά"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρον οπτική γωνιά για το νεο του Σπιτι...θα ήθελα να το δω ολοκληρο..ανέβασε φωτο...προσαρμοστηκε?????ειναι πολυ καλος ...οταν δε ειναι η ωρα του να φαει το καταλαβαίνει απο χιλιομετρα!!!!κ έχει κ τελεία χρωματα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ορίστε μια γενική άποψη του ενυδρείου. Δεξιά κάτω στη φώτο έπεσε...."μαύρο". Προσαρμόστηκε ήδη και κάθε μέρα όλο και καλύτερα. Συνήθως βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και κοιτάζει στο διπλανό ενυδρείο τα κορίτσια. |
|
||||
|
||||
![]()
!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ΙΣΩΣ χρειαστει σε καποια φαση να απομακρυνεις για λιγο το θυλικο, αλλα ολα ειναι σχετικα και θελει πολυ παρακολουθηση.
Ο αρσενικος κατα 99% κατα την -αιρετικη και ανορθοδοξη- γνωμη μου δεν ειναι σκοπιμο να απομακρυνθει (εδω βεβαια παιζουν ρολο και η ποσοτητα της γεννας τα λιτρα). ΙΣΩΣ επιλεκτικα καταπιει μερικα, αλλα αυτος ειναι ενας φυσικος μηχανισμος ωστε να μην επιβιωνουν ψαρια με προβληματα. Τωρα απο κει και περα ο καθε μονομαχος εχει το δικο του χαρακτηρα και μπορει να ειναι εντελος "ζωντοβολο" και να τα δει σα ζωντανη τροφη, εως ο καλυτερος μπαμπας και να μην τρωει ο ιδιος μεχρι να φανε τα μικρα (το τελευταιο το εχω δει) γι αυτο τετοια εγχειρηματα θελουν χωρο και πυκοφυτεμενο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
τα αβγα που εφαγε προφανως ηταν αγονιμοποιητα.
Το θεμα ειναι οταν βγουν μονομαχακια οτι στην πλειοψηφια τους τα θυλικα μπορει να επιτεθουν αλλα τα προστατευει ο αρσενικος (και κανουν το ενυδρειο μπαχαλο) αλλα αυτο εξαρταται απο το χαρακτηρα τους, γιατι εχουν αναφερθει και αναποδες καταστασεις, οπως και περιπτωσεις που συνεργαζονταν θυλικο και αρσενικο στο μαζεμα των αυγων. Γενικα ενα περιεργο πραγμα ειναι πως πολλα ωοτοκα ειδη (οχι απαραιτητα μονο υδροβια, και σε πουλια συμβαινει) δεν εχουν το αισθημα της μητροτητας ενω ζωοτοκα -παρολο που εχουν πονους γεννας- το εχουν... (κατι που μου μοιαζει πολυ κουλο, αλλα... ) Επισεις κατα τη γνωμη μου τα μικρα ειναι καλο να παραμενουν με το αρσενικο για αρκετο καιρο, ασχετα αν θα υπαρξουν καποιες απωλειες (σε κανονικες συνθηκες ειναι ελαχιστες και ειναι ο προβληματικος γονος που δε θα επιβιωνε στη φυση)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αφροδιτούλα, με το καλό να σου μεγαλώσουν τα μωρά.
Έχεις κάποια από άλλες γέννες; Γιατί δεν έχω προσέξει όλο το θέμα σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι η πρωτη μου είναι....οι επόμενες ευελπιστω να είναι με δικά μου...:-p
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|