|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες φωτο ακομα...
|
|
||||
|
||||
![]()
cory μαζι με guppy πανε? ή εχουν αλλες απαιτησεις?
------------------------- ακυρο το ποστ...ειδα οτι τα κορυ ειναι απο Αμαζονιο...συγνωμη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 15-12-12 στις 18:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα απο τι ξερω πολυ βαζουν γκαπυ με τα κορυ γτ οι συνθηκες που ζουν ειναι οριακες με αυτες των γκαπυ...η μοναδικη επιπτωση ειναι να μειωσεις το χρονο ζωης των κορυ .
ΥΓ : τα κορυ θελουν αμμο |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα,κατανοητο,θα αρκεστω στα γκαπακια που μου αρεσουν...απλα το ειχα σαν απορια.
|
|
||||
|
||||
![]()
η φωτο αυτη μου αρεσει πολυ και ηθελα να τη μοιραστω μαζι σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ηθελα να ρωτησω τι φωτισμο μπορω να βαλω για moonlight?
προτεινετε μου μια οικονομικη λυση παρακαλω.ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα λεντοταινια χαμηλης ισχυος,αλλα παλι ειναι δυνατη για moonlight.θα χρειαστω dimmer?
------------------------- να βαλω μονωτικη σε μερικα led? τι αλλη λυση υπαρχει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 22-12-12 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η ψαρουκλα μου...φτου φτου
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|