|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://cgi.ebay.com/Automatic-Auto-A...item41525cb652 αυτην δεν λες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κοιταξα παλι το μηχανημα και δεν εχει υποδοχη για αεραντλια.
Εγω παρηγγειλα το 2009D, αλλα και το 2005D φαινεται να ειναι παρομοιο (?). |
|
|||
|
|||
![]()
Λάθος κάνεις, εγώ δεν το είπα ποτέ, έχω 3 τέτοιες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() sorry κωστα μαλλον μπερδευτηκα εγω... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν ηξερα πως την ειχε ο Κωστης μαλλον θα επαιρνα απο αυτον.
Ξερεις οι περισσοτεροι χομπιστες εχουμε το χουι να ψαχνουμε, να διαβαζουμε χαρακτηριστικα κλπ κλπ... οποτε δεδομενου πως ειναι δυσκολο να κανεις κατι τετοιο στο μαγαζι θα βοηθουσε αν ειχε και ενα site για να βλεπουμε τα προιοντα του. |
|
|||
|
|||
![]()
No problem, κι εγώ ξεχνάω τι έχω γράψει, αλλά αυτές τις δουλεύω και ξέρω ότι δεν παίρνουν αεραντλία.
Αν το είχαν κι αυτό θα ήταν τέλειες, αλλά μη ζητάμε να ψήνουν και καφέ με 12 ευρώ, όταν η φθηνότερη hydor έχει 33 ευρώ και η φθηνότερη eheim 42. Αν θέλετε να έχει υποδοχή για αεραντλία, υπάρχει μια της sera γύρω στα 20 ευρώ, αλλά είναι αναλογική (σαν χρονοδιακόπτης) με καρφάκια και χωρίς οθόνη. Παράθεση:
Το ίδιο ισχύει και για μεγαλύτερα πετσοπ, όπως το Quiko, για να μην πω και για το WaterInn που το e-shop του είναι για μπάτσες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
αν την δινει 17 ειναι 7 ευρω παραπανω.. και παλι ομως ουτε τοσα δεν ειναι.. ειναι τοσα για σενα που εισαι εκει να την παρεις.. για εμας που ειμαστε ''εκτος'' βαλε τουλαχιστον ακομα ενα 5αρι στα μεταφορικα..τουλαχιστον..!!!! οποτε παει 22... οποτε περνω 2... γαι εσενα που εισαι εκει ειναι καλη προσφορα.. ειναι καλη αν δεν βαριεσαι να περιμενεις 10-15 μερες... οπως ειπα και πριν δεν ξερω το μαγαζι.. αν ειχε site και βλεπαμε... στην τυχη θα παραγγειλουμε... ας πουμε το petcumulus εχει.. βλεπεις τι θες και περνεις..
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 28-12-10 στις 18:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και η Hydor!
![]() ![]() Καλα μιλάμε η mixo είναι πάρα πολύ καλη ταϊστρα. Ευχρηστη, με μεγάλο δοχείο για φαί, υποδοχή για αεραντλία... κτλπ. Το μόνο μείον είναι οτι είναι γκουμούτσα. (βεβαια δεν έχω αλλη για να συγκρίνω, αλλα αυτή είναι πολύ μεγάλη πάντως). Αν δεν είχε και 32¤ θα είχα ήδη πάρει 3!! ![]() Αλήθεια, της juwel είναι αναλογική ή ψηφιακή; |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στηριζω Κωστα και λεω παρτε τα ''Κινεζακια'' .. και φθηνα και καλα...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω δεν διαφωνώ, απλά σου λέω το εξής: βγάλε άκρη αν έρθει ελλατωματική .... η αν σου χαλάσει κάτι σε 2 μήνες... (Δεν θα βγάλεις...) Που είναι ενα κόστος κρυφό που δεν στο λέει κανένας οτι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Οσο για το site του Azores νομίζω οτι πρέπει να κάνετε τα παράπονα στον ίδιο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αναλογικη ειναι με δυο ταισματα.οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα κανει μια χαρα τη δουλεια της.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
oποτε ειμαι ικανοποιημενος.. αν παλι καποιος εχει αντιθετη αποψη.. οκ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με το που θα την βαλεις να ταισει την πρωτη φορα ,ξαναταιζει μονη της μετα απο 6 ωρες(αν εχεις ως επιλογη τα δυο ταισματα).. Επισης στην τυχη (οτι ωρα θες δλδ) μπορεις να ταισεις με το πατημα ενος κουμπιου-ασχετα με τα προγραμματισμενα ταισματα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
kai αν το εχεις ρυθμιζμενο για 4 φορες? παλι ανα 6 ωρες?
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι κάνει το παλίο μοντέλο της resun....
Κοιτα, για 4¤ διαφορά που έχει στο πετκουμουλους η τζουελ απο την χιντορ... δαγκωτο χιντορ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το μοντελο που εβαλα στο λινκ (και που πηρα) ανα 6 ωρες ταιζει?
|
|||
|
|||
![]()
...μπερδεψαμε τα μπουτια μας...
![]() Λοιπον η resun εχει εως 4 ταισματα(και διπλά αμα θελουμε) οποτε θελουμε...(ψηφιακη) Η juwel οπως τα ειπα παραπανω.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα οκ.. απλα μπερδευτηκαμε μαλλον.. ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη ταιστρα | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 19-04-13 17:47 |
Αυτοματη ταιστρα | kalagio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-06-08 14:52 |
αυτοματη ταιστρα | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 15-05-08 09:46 |
αυτοματη ταιστρα | andreas213 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-01-08 03:02 |