|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μα δεν ηξερα τι να μαζεψω ..και αν θα επιβιωσουν...ασε ..θα μιλισουν οι προφεσορες....ρεμαλιααααααααα που ειστεεεεεε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ καλή αρχή Τάσο ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 25-05-10 στις 01:20 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικο !
Δεν το λενε υγρασιομετρο αλλα υγρομετρο ![]() ![]() Την καημενη την λιμπελουλα γιατι την παιδευεις; Κατα τα αλλα μια χαρα, ομορφο και πολλα υποσχομενο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα την λιβελουλα δεν την επιασα....απλα την φωτογραφισα...καλα π μ το ειπες αντωνη...θα το κανω αμεσως ...(οσο για την υγρασια ειναι στο 90%)
|
|
||||
|
||||
![]()
και επι τη ευκαιρια οριστε και 3φωτο απο το βιβαρι...υγρασια σταθερα στο 90% και προχωραμε...τα φυτα ειναι καταπρασινα...θα βαλλω και μια αγγελια για κανα κλαδεμμα
|
|
||||
|
||||
![]() Πολύ όμορφο Τάσο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να μου πει καποιος τι αλλα φυτα προτεινονται ..(απο αυτα φυσικα που μπορουμε ευκολα να βρουμε σε καποιο φυτωριο) ?? αφου κατω υπαρχει τυρφοχωμα μπορω να φυτεψω λιγη κουμπα???
------------------------- παιδια..ψαχνοντας σε κατι ξενα σιτε βρηκα διαφορα ηδη βατραχων ιδανικα για βιβαριουμ-τεραριουμ....μου κεντρισαν αρκετα το ενδιαφερον (οπως τα dart frogs )αλλα το αγαπημενο μου ειναι το agalychnis callydrias...σε παλαιοτερο ποστ για την γυαλα που εστησα ανεφερα οτι ηθελα να βαλλω καποιο ειδος μικροσωμης σαυρας πχ.gecko .αυτο που με προβληματισε ειναι το αν με το υπαρχον hardscape οτιδηποτε μπει θα εχει χωρο να κινηθει...(βλεποντας αρκετες φωτο απο βιβαριουμ-τεραριουμ με βατραχια ειδα οτι οι περισσοτεροι εχουν πολλα φυτα και οχι και τοσο πολυ χωρο)..θα ηθελα να μου πειτε τι θα μπορουσα να κανω σε αυτη την περιπτωση...μπορω να βαλλω καποιο ειδος (βατραχος-σαυρα) ??ή πρεπει να αλλαξω κατι..(εκτος απο τον φωτισμο )η υγρασια ειναι πλεον μονιμα μεταξυ 80-90% Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 26-05-10 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ερπετά, θα ήθελα αλλά προτιμώ το vivarium σκέτο απλά με τα φυτά και τα μυγάκια
![]() Καλό θα ήταν να καταλήξεις τι θέλεις να κάνεις πριν αρχίσεις να βάζεις φυτά…. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν διάφορα είδη βαταχάκια που έχουν άλλες απαιτήσεις το καθένα. Τα agalychnis callydrias δεν χρειάζονται έδαφος, ποτέ δεν πατάνε κάτω (εκτός από όταν κυνηγούν γρύλλους). Πάντα τα βρίσκεις σε φύλλα, κλαδιά κλπ οπότε το ύψος του vivarium και η ύπαρξη κλαδιών για σκαρφάλωμα παίζουν περισσότερο ρόλο. Η υγρασία σου είναι μια χαρά, από φωτισμό δεν χρειάζονται ειδική λάμπα για ερπετά, οι t5 είναι οκ
![]() Επίσης είναι ακίνδυνα για τα ψαράκια και αυτό τα κάνει ιδανικούς συγκάτοικους για paludarium. Και για μένα ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα αλλά άξιζε τον κόπο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι καταλαβα ολα αυτα συνεπαγονται σε πλατυφυλλα φυτα μεγαλα σε υψος και πυκνα...οποτε μενουμε στο βιβαριουμ...δασακι θα γινει..χεχε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους η αρχη εγινε!!! | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 49 | 09-06-07 10:19 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |