|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Ειμαι καινουργια στο χομπι και θα ηθελα να ρωτησω τι χρειαζονται οι μονομαχοι για να επιβιωσουν....
Επισης αν μπορω να ζευγαρωσω μονομαχους και αν με ποια κριτηρια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα για ζευγαρωμα χρειαζεσαι καλη προετοιμασια και ενα ενυδρειο 50-60 λτ.Υπαρχουν μερικα ποστ που μιλανε για αυτο το θεμα και θα βρεις σημαντικες πληροφοριες. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα περιπου λιτρα χρειαζετε για μονομαχους?
η αδερφη μου με εχει τρελανει οτι θελει ενα puffer.... ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ (ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ) μπορειτε να μου πειτε αν μπορει να συμβιωσει με μονομαχο? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πάρει puffer θα το τρελλάνει και αυτό.
Ο μονομάχος...μόνος του σε 15-20 λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος να παρει η αδερφη μου? εναι 5 ετων μονο... θελει λεει να τρομαζει το puffer και αυτο να φουσκωνει....
![]() οχι δεν θελω εναν μονομαχο θελω μερικους. γινετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Μονομαχο μονο 1 σε ενα ενυδρειο (αν ειναι αρσενικο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται σε μονομαχιερα περισσοτεροι απο ενας,εγω εχω 2 σε μια μονομαχιερα κ υπαρχει χωρος για 4!Αν η φιλη μας δεν το ξερει η μονομαχιερα εχει χωρισματα απο τζαμι!και μια δικια μου ερωτηση,οι μονομαχοι εφοσον δεν συναντιουνται παρα μονο βλεπονται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού βλέπονται, και όντως θέλουνε μοναξιά, σίγουρα στρεσάρονται! Οπότε δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο καλή λύση... Γνώμη μου πάντα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου ομως οτι στην φυση σιγουρα συναντιουνται και δεν ειναι απαραιτητο οτι θα φαγωθουν!εχω διαβασει οτι υπαρχουν 3 σταδια στις μαχες των μονομαχων!1)επειδυκνυουν τις ουρες τους ως ενδειξη δυναμης,ο πιο αδυναμος φευγει.2)αν δεν φυγει καποιος συνεχιζουν κ καθονται πλαι πλαι κ στελνουν ο ενας στον αλλο με τις ουρες τους ρευματα νερου που ειναι αντιλιπτα μονο σαυτους,ο πιο αδυναμος εγκαταλειπει την μαχη κ την περιοχη.3)αν δνε υποχωρησει με τα παραπανω καποιοσ τοτε αρχιζουν τα δαγωματα στις ουρες τους κ στο στομα,εκει σιγουρα υπαρχουν παραπλευρες απωλιες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα τα ψαρακια.........
|
|
||||
|
||||
![]()
Απόλλωνα, στην φύση τα ψάρια κάνουν τις επιλογές τους, στο ενυδρείο που τα περιορίζουμε, είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες.
Στην φύση θα φτάσουν σε κάποιο επίπεδο μάχης και όλα θα τελειώσουν, στο ενυδρείο θα βλέπουν μονίμως τον αντίπαλο και θα στρεσσάρονται. Φαντάσου τον εαυτό σου κλεισμένο σ' ένα δωμάτιο με το πιο αντιπαθητικό ή μισητό άτομο στον κόσμο. ΄Ίσως και να σας χωρίζει ένα τζάμι αλλά δεν είναι και ότι πιο υγιεινό να τον "τρως στη μάπα" όλη μέρα! Όσο για το πετ που είπες ... καλό είναι να παίρνουμε παραδείγματα από το καλό κι όχι από το απαράδεκτο. Εδώ φαντάσου να είσαι κλεισμένος σ' ένα μικρό ασανσέρ με το μισητό άτομο!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως εγω έχω εδω και 1,5 χρονο εξι μονομαχους σε μονομαχιερα.
Τα χωρισματα ειναι απο πλαστικη σιτα και σιγουρα βλεπονται, τωρα πόσο ξεκαθαρα δεν ξερω. Μετα από 1,5 χρονο ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Ουτε καν στην αρχή... |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα χωρισματα ειναι απο κατι απο το οποιο οταν πλησιαζουν να μην βλεβουν τον αλλον μονομαχο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ακούω για μονομαχιέρα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι ξερω υπαρχουν κατι ετοιμες κινεζικες με διαχωριστικά αλλα τουλαχιστον αυτες που ειδα εδιναν 5-7 λίτρα στον καθε μονομαχο πραγμα που για μενα δεν ειναι αποδεκτο.....Στα διαχωριστικά τζάμια ειχαν κενο αναμεσα και μπορουσες να βαλεις ενα μαυρο χαρτι τουλαχιστον για να μην βλεπονται και στρεσσαρονται....
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ο μονομαχος ειναι τοσο σταβωμενο ψαρι που κ μονο του να τον εχει θα βλεπει τον εαυτο του στο τζαμι κ θα στραβωνει κ θα ειναι παλι σε στρεςς lusi!!Οποτε ειτε σε ενα μονο του ειτε με πολλους σε μονομαχιερα θα εχουμε το ιδιο αποτελεσμα μονο που στην περιπτωση της μονομαχιερας το οπτικο θα ειναι καλυτερο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
θεωρω οτι αν τα ψαρια βλεπονται συνεχως θα ειναι ενα μονιμο στρες για αυτα...σκεφτειτε ποση ενεργεια χρειαζεται για να επιδυκνυεται συνεχως...ειναι αυτο το καλυτερο για τη φυσικη κατασταση και την ψυχικη υγεια του ψαριου??
εδω λεμε να μην τους πολυπειραζουμε ουτε με τους καθρεφτες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για την φυσικη κατασταση σιγουρα θα ειναι καλο αφου θα ειναι φιτ κ παντα σε φορμα!!!!χαχα Πλακα κανω ε μην παρεξηγησεις!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το μόνιμο στρες έχουμε σύντομα και αρρώστιες! Μια και το στρες είναι υπεύθυνο για την εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος του ψαριού.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ melli!
|
||||
|
||||
![]()
θελω να βουτηξω το κεφαλι μου στο ενυδρειο να δω αν οντως η πλατη με μαυρo φοντο πισω γινεται καθρεφτης...!!!!
black humor... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αυτό είναι όντως αλήθεια? Γίνεται καθρέφτισμα όταν υπάρχει το φόντο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Υ.Γ. Και ΕΔΩ η λύση στο ποστ νο 11 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melli : 15-02-08 στις 18:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |
μονομαχος βοηθεια | kourba | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-01-08 19:09 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Μονομαχάκια με zebrafish... | Maverick | Bettas | 35 | 15-12-05 23:29 |