|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το όργανο που μετρά το αλάτι, Τί έχει μέσα? Υδράργυρο?
Μου έσπασε μέσα σε ένα τάπερ που ετοιμάζω το νερό. Το νερό το πέταξα αλλά τί θα γίνει με το τάπερ? ΥΓ Το όργανο είναι της sera.
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 2 μήνες περίπου η καφέ άλγη έχει εξαφανισθεί εντελώς.
![]() Εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και σύντομα θα έχει καλύψει τα πάντα.... Πως μπορώ να την σταματήσω?? Αν απομακρύνω την λάμπα απο την επιφάνεια του νερού περίπου 10cm θα γίνει τίποτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αντιφωσφωρο χρησιμοποιεις ?
|
||||
|
||||
![]()
Όχι. Δεν έχω κάνει ακόμη τεστ στο νερό. Μπορώ να ρίξω αντιφώσφωρο χωρίς να κάνω τεστ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αντιφωσφωρο ειναι υλικο φιλτρου ..δεν το ριχνεις στο νερο.
Απομακρυνει τα φωσφωρικα ...ενα απο τα καλυτερα ''γευματα'' της αλγης που σε ταλαιπωρει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι χρησιμοποιώ αντιφώσφωρο μαζί με άνθρακα. Νομίζω εσύ μου είχες πει να βάλω σε κάποιο από τα παραπάνω ποστ. Έχω μια συσκευασία 500g της sera... |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απο το αντιφώσφωρο υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω....???
Έχω αρχίσει να την ""κουρεύω"" με ψαλίδι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από νιτρικά τι έχεις?
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε τότε τι να πούμε εμείς....
![]() Το μόνο που μπορώ να σου πω ... κάνε καμιά γερή αλλαγή νερού και τάιζε λίγο...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακόμα ένα μονομαχοενυδρείο! | melli | Bettas | 38 | 04-10-07 16:34 |
Φωτισμός σε μονομαχοενυδρείο | george | Bettas | 48 | 25-06-07 22:15 |
Καινούργιο μονομάχοενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Bettas | 18 | 21-03-07 10:56 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |