|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους...Εδώ και 3 μήνες σκεφτομουν ν ασχοληθω με κιχλιδες απο Tanganyika και τώρα έφτασε η στιγμή να γίνει πράξη αφού ξεστηθηκε το 50 λιτρο με τα γκαπυ..Θα ήθελα τι γνώμη σας για τις Neolaprologus brevis.Ευχαριστω εκ των προτέρων..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θα είσαι ικανοποιημένος με ένα ζευγάρι ψάρια στο ενυδρείο να δοκιμάσεις τα brevis. Τι διαστάσεις έχει το 50άλιτρο σου? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα..Το διάβασα και γι αυτό ήμουν λίγο επιφυλακτικος όταν έγραψα τη πρώτη φορά.Είμαι ικανοποιημενος με το 1ζευγάρι γιατί διάβασα ότι είναι ενδιαφέρον ψάρι και ήθελα να δω τη συμπεριφορά του.. Οι διαστάσεις του ενυδρειου μου είναι ( Μ× Π× Υ)-(70×25×30)..Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις διαστάσεις ξαναγράψτες γιατί έβγαλε κάτι κινέζικα
![]() Όλα τα ψάρια της Τανγκανίκα πιστεύω ότι είναι πράγματι ενδιαφέροντα για τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο τα Brevis εγώ τα βρήκα πολύ στατικά για τα γούστα μου. Δεν σε αποθαρρύνω αλλά δεν θα τα πρότεινα για 50άλιτρο παρά για μεγαλύτερο ενυδρείο μαζί με άλλους συγκάτοικους. Νομίζω ότι θα δυσκολευτείς πολύ να τα βρεις και στην αγορά αυτή την εποχή. Σκέψου την εναλλακτική να ασχοληθείς με τα κοχυλόψαρα Neolamprologus multifasciatus ή N.similis που θα μπορούσες να βάλεις και μια ομαδούλα 5-6 στο ενυδρείο σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι διαστάσεις είναι μήκος 70 cm πλάτος 25 cm και ύψος 30 cm.Διάβασα και για τα άλλα 2 είδη ψαριών που μου προτείνεις και είναι εξίσου ενδιαφέρον.Θα κοιταξω μήπως τα βρω.Σ ευχαριστώ και πάλι..
------------------------- Καλησπέρα και πάλι..Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω κανα δυό ανουμπιες - λίγη java fern και καμιά vallisneria στο ενυδρειο με αυτά τα είδη ψαριών.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη k antonis37 : 28-01-18 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά εκτός από αισθητικούς λόγους εγώ τα θεωρώ απαραίτητα (ακόμα κι αν δεν είναι του ίδιου βιότοπου) για τις θετικές φυσικοχημικές τους δράσεις.
Να τα βάλεις, απλά σ' αυτά που φυτεύονται προστάτευσε τις ρίζες με καμιά πετρούλα για να μην τα ξεριζώνουν τα ψάρια με το σκάψιμο της άμμου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus brevis | water polo | Tanganyika | 8 | 23-03-16 10:02 |
Neolamprologus brevis | QS-Plan | Tanganyika | 2 | 18-01-11 07:10 |