|
|
|||
|
|||
![]()
Αφού το ενυδρείο με τις Αφρικάνες μου άδειασε,ήρθε η ώρα να τολμήσω το βήμα στον θαλασσινό κόσμο.Το ενυδρείο έχει καθαρές διαστάσεις 1,10(Μ) Χ 0,43(Π) Χ 0,55(Υ).
Έχω εσωτερικό σκίμερ το DELTEC MCX300,θερμοστάτη 200W και εσωτερικό φίλτρο για αντιφώσφορο και άνθρακα . Σκέφτομαι για να μην δείχνουν άσχημα αυτά χύμα στο ενυδρείο να φτιάξω ένα εσωτερικό σαμπ από ένα πλέξι που έχω να κάθεται με διαστάσεις 1,10 Χ 0,68. Το σαμπ σκεφτόμουν να έχει διάσταση 0,20(Μ) Χ 0,40(Π) Χ 0,50(Υ) χωρητικότητας 40 λίτρων. Απορίες πως κόβω το πλέξι?Πως πρέπει να είναι τα διαμερίσματα? Και τελική αλλά σημαντική απορία μου...αξίζει τον κόπο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη να εχεις φιλε Σταύρο στον μαγικό κόσμο του θαλασσινού!
Εγω θα σου πρότεινα να κανεις ενα σαμπ κανονικό! 3 τρύπες και pvc απο Σταματίου και εισαι κομπλέ! Κορυδαλλο που μένεις γιατι απο εκει ειμαι! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μένω στο Σχιστό Κορυδαλλού ένα στενό πάνω από το 9ο Δημοτικό,εσύ? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη αρχή φίλε.
με τον καλό να γεμησεις νερακι. |
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά φίλε,άντε να δούμε το παλεύω πολλά χρόνια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα μου κανεις,εκει μένω στο σχολείο μπροστά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλη αρχή φίλε.
με τον καλό να γεμησεις νερακι. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μία βοήθεια για εσωτερικό sump | globalzero | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 18-02-16 01:22 |
Εσωτερικό Sump VS εξωτερικό φίλτρο | costachri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-12-14 15:22 |
πιο αθόρυβος τύπος φίλτρου?(sump/εσωτερικό/εξωτερικό) | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-01-11 21:17 |