|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια..απο χθες ειδα νερα και σημερα που σηκωθηκα ειναι περισσότερα...τι να κανω???να βαλω τα ψαρια σε ενα 60 αλιτρο βαρελι που εχω μαζι με φιλτρο και θερμοστατη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα,εχεις βρει απο που χανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψυχραιμία και καλά κουραγια φίλε μου. Ψιλόεφιάλτης η κατάσταση ,την έχω περάσει...
Προσοχή στα ηλεκτρολογικά!!! Σήκωσε ψιλά πολύμπριζο και τσέκαρε από που γλείφει μην έχεις αλλά. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να μεταφέρω άμεσα τα ζωντανά σε προσωρινό χώρο με το φιλτρακι τους να δουλεύει για τα υπόλοιπα θα σε βοηθεισουν οι DIY του φορουμ Καλή τυχη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και το ρωτάς ??? Κάντο άμεσα και μετά ψάξε με την ηρεμία σου να βρεις από που χάνει. |
|
|||
|
|||
![]()
αν χανει απο καμια σωληνα η "γλυφει' απο κανενα καλωδιο δεν υπαρχει λογος να τα βγαλει τα ψαρια απο μεσα!το χω παθει γιαυτο το λεω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ θεωρώ ότι τα έχει τσεκάρει αυτά για αυτό είπα να τα βάλει στο βαρελι με το φίλτρο του |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() καμια φορα πανω στον πανικο δεν δουλευει σωστα το μυαλο ![]() ευχομαι να ειναι κατι απλο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δες αν χανει απο τις ενωσεις ψηλα , μπορει να μην χρειαστει να βγαλεις ψαρια και απλα να κατεβασεις την σταθμη για να περασεις σιλικονη
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αφού δεν έχεις πλέον ψάρια, δόκιμο θα ήταν να αφήσεις το ενυδρείο γεμάτο μόνο του 4-5μερες να δεις.... Για να δούμε..
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή σε DIY !!! Help SOS!!! | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 26-03-11 19:18 |
Διαρροή? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-10 19:59 |
CO2 Διαρροή? | greemlin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-09-09 13:20 |
Διαρροή!!Help | johnny6580 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-10-08 12:54 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |