|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλω την γνωμη σας, τι ειδος ειναι; αρσενικο; μηπως θηλυκο;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω θηλυκο κατα 90% red cherry θα ελεγα αλλα εσυ ξερεις καλυτερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μια απο τα ιδια neocaridina heteropoda wt ,μαλλον θυληκο
![]() ------------------------- μιας και δεν το πηρε το ποταμι ακομα ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 27-03-16 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σαββα κατι τετοιες εχω βγαλει και εχω απο τις crs με rcs, 2- 3 μονο ειναι .
Αλλα πρεπει να ειναι στειρες. Αρσενικο θα ελεγα ειναι, εχει αποτομη μεταβολη στην πλατη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για το quiz... caridina Τιbee, απλή very low grade ![]() και τα σαλιγκάρια στις φώτο είναι όλα αγοροκόριτσα!!! ![]() ![]() ![]()
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 27-03-16 στις 23:45 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο τα 2 crs γαριδαδικα , τις πεταξε μονο εκει που ειχα rcs. Τωρα εχω 3 απο διαφορετικες γεννες αλλα ειναι στηρες,οι θηλυκες ουτε καν σελα δεν κανουν. Ειχα βαλει και επιτητες τοτε μια πορτοκαλια μαζι τους , και ενω ειχε σελα και εκανε εκδυσεις δεν ειδα ποτε μικρα. Μια παλια φωτο,τοτε ητανε μια. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 27-03-16 στις 23:46 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση φυλου γαριδας | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 23 | 14-12-13 01:38 |
Αναγνωριση γαριδας | klipitiklopos | Γαρίδες | 10 | 20-12-12 11:22 |
αναγνωριση καβουρα /γαριδας | karxarini | Μεσογειακό | 3 | 29-11-11 10:17 |
Αναγνωριση γαριδας | 3r4ndo | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 01-03-10 12:02 |
αναγνωριση γαριδας | aaaooll | Γαρίδες | 4 | 06-10-08 21:59 |