|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια προχτες παρελαβα το τεστ της αμμωνιας και εκανα την μετρηση ακολουθωντας τις οδηγιες και το τεστ δεν πηρε καποιο χρωμα εμεινε διαφανο...επειδη με εχει μπερδεψει κιολας η χρωματιστη καρτελα που δειχνει την ποσοτητα της αμμωνιας ...τι τρεχει? παραθετω και μερικες φωτογραφιες..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απ΄ οτι βλεπω οταν δεν εχεις αμμωνια η καρτελα δεν εχει χρωμα στο
κατω απο 0,25.
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω αυτό υπεθεσα όμως ειπε ότι επειδή δεν εχει χρωμα η καρτελα και είναι ασπρη θα επρεπε να είναι και το τεστ ασπρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ασπρο βρε...
Δεν πηρε χρωμα , δεν εχεις αμμωνια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ααα καταλαβαα απλως ηθελα να ειμαι σιγουρος γιατι αυτή την βδομαδα υπολογιζω πως θα βαλω ψαριαα ,τελος παντων ευχαριστω για την βοηθειαα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με πιο τρόπο στρώνεις το ενυδρείο ;
Με τροφή ; με αμμωνία ; με άλλο τρόπο ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
test salifert | vasilhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-04-14 11:29 |
οδηγιες για kh test της salifert! | Tsipourinos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 15-03-13 00:33 |
Test της Salifert | akisG | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-01-09 08:49 |
Test Salifert | Satriani | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 9 | 30-10-08 18:49 |
Salifert Test NO3, PO4 | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-10-08 14:19 |