|
|
|||
|
|||
![]()
Οπως λεει και ο τιτλος...
το ενα το ψαρακι μου εδω και λιγες μερες ειναι νωχελικό, ειναι ολο κοντα στην επιφάνεια, αναπνέει λιγο πιο εντονα απο τα αλλα νομιζω, και εδω και 2 μερες ενω δεν εχει ορεξη για φαγητο ( δεν το εχω δει να τρωει και δεν δινει σημασία στην τροφή ) εχει πρηστεί η κοιλιά του (σημερα ακομη πιο πολυ ) και ο πρωκτός σαν να ειναι πρησμένος..... πιθανολογώ να εχει δυσκοιλιότητα... καμία ιδεα??? ολα τα αλλα ειναι μια χαρα, τα εκανα και θεραπεία για παράσιτα και αυτο που ξυνόταν σαν τρελα σαν να έστρωσε
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις καμιά καραντίνα να το βάλεις ;
Για να μείνει νηστικό και να βάλεις και αλατι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μετα εχω ενα 20λ απο ikea
|
||||
|
||||
![]()
βάλτο στο 20αρι, και θα του αλλάζεις νερό καθε μερα. Στα 20 λίτρα βάλε 60 γραμαρια αλατι και μη ταισεις, και σβηστα τα φωτα. Το αλατι θα το βγάλουμε σιγα σιγα ε, και στις αλλαγες θα βάζεις το αναλογο αλατι
|
|||
|
|||
![]()
Αεραντλία ???
|
||||
|
||||
![]()
ναι, παντα σε θεραπεια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νωχελικό χρυσόψαρο. | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 28-02-11 10:08 |
Νωχελικό&μαζεμένα τα πτερύγια&αδυναμία. | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 17 | 20-08-10 12:50 |
Blackmoore νωχελικό με κύρτωση. | Τηλέμαχος | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 76 | 12-07-10 10:04 |
Νωχελικό.Το κυνηγάνε. | Kostis T. | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 20-12-04 22:17 |