|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μπερδευτει σχετικα με το που θα τοποθετησω μια μοναδα A/O. Για την ακριβεια θελω να την κρεμασω στον τοιχο του μπαλκονιου μου κοντα στην βρυση και στα βαρελια που θα γεμιζω.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το αν θα εχει προβλημα η συσκευη να εγκατασταθει εξω δεδομενου των θερμοκρασιων που αναπτυσονται χειμωνα/καλοκαιρι αλλα και της βροχης/σκονης κλπ. Σε αντιθετη περιπτωση η συσκευη θα πρεπει να μπει καπου που δυσκολα θα εχει κοντα της την παροχη νερου. Κατι τετοιο δεν θα μου δημιουργησει απωλεια πιεσης αρα και μειωση της αποδοσης? Την λυση για booster pump προσωρινα την αποκλειω λογω τιμης. Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω?
|
||||
|
||||
![]()
Από βροχή και σκόνη κανένα πρόβλημα.
Ενας κίνδυνος είναι η παγωνιά, και καλό ειναι να μην την χτυπαει κατευθείαν το ηλιος. Αν ομως την βαλεις καπου μακρια, η μείωση της αποδοσης λόγω μεγάλου μήκους σωληνα ειναι αμελητέα γιατί η ροή είναι χαμηλή. Οποτε booster pump δεν σου χρειάζεται. (εκτος αν μένεις στον 20 οροφο στην κορυφη κανενος λόφου..) |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks για την γρηγορη απαντηση.
Αν φτιαξω ενα ξυλινο κουτι και την βαλω μεσα λες να οφελησει καθολου?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα σκονίζεται, δεν θα βρέχεται, δεν θα την τρώει ο ήλιος. Για καλό θα είναι σίγουρα, ειδικά άμα της βάλεις και ένα αερόθερμο για το χειμώνα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε σιγουρα βοηθάει μιας και δεν θα την φυσαει αμεσα ο αέρας θα είναι δυσκολότερο να παγώσει.
αν και οι μέρες που κανει παγωνια στην αθηνα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενός χεριού, οπότε εκείνες τις μέρες απλά την βάζεις μέσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ok παιδια...ευχαριστω.
------------------------------ Μιας ομως που το ανοιξα το θεμα θα ηθελα και την γνωμη σας για την μαρκα της Α/Ο. Ποια θεωρειτε καλυτερη συσκευη..την Aqua Medic Easy line 150 ή την ROWA Turbo Line TL-200?
Γιώργος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gorgi : 12-09-05 στις 13:32 |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν κοιτάς και αυτήν...
http://www.premiumaquatics.com/Merch...de=Premiumreef Έχει άριστες κριτικές από πολλούς φανατικούς reef ακουαρίστες και η τιμή της είναι αν μη τι άλλο πολύ λογική...Διάβασε να δεις και τις δυνατότητες αναβάθμισης, που προσφέρει! Εγώ αυτήν θα αγοράσω εντός των ημερών |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φετος που την χρησιμοποιω δεν νομιζω οτι ειχα προβλημα, το νερο το βγαζει 0 ΚΗ και τα ψαρια ζουν μια χαρα στο ενυδρειο το οποιο κανω αλλαγες μονο με νερο της αντιστροφης.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ησουν απλά τυχερός. Μπορει να είχε στεγνώσει αν ειχε μεινει καιρό και να την γλίτωσε. Ακριβά πειράματα κάνεις..
Για ριχτε και καμμια ματια στο ebay.. εχει μπολικο πράγμα.. και φτηνό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθετηση maxima/crocea | Theo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 24-01-05 11:10 |