|
|
|||
|
|||
![]()
Αναφορικά με την συγκατοίκηση αυτων, θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρηθεί η κατανάλωση τους απο τα bettas?
Διότι τα δικά μου τα έχουν κατασπαράξει. |
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις!
![]() εχεις δει να τα τρωνε δηλαδη? |
|
|||
|
|||
![]()
Ω ναι!!!
Κι όμως!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσους μονομάχους έχεις;
|
|||
|
|||
![]()
Οχτώ.
Και για να σε προφτάσω ταϊζονται με πλούσιες τροφές όπως blood worms, artemia και atison's Betta food της ocean nutrition. Είναι παχιά-παχιά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα μας τους δείξεις; ![]() ![]() Αφού ξέρεις, είμαστε αρρωστακια!
|
||||
|
||||
![]()
αυτο πρωτη φορα το ακουω
![]() ενταξει δε μου φαινεται και παρα πολυ παραξενο,αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε. ουτε το εχω διαβασει πουθενα. λεω οτι δεν μου φαινεται παραξενο γιατι μαυτα τα ψαρια πραγματικα δεν ξερεις ποτε τι θα δεις. τα δικα μου πηγαινανε συχνα και τα σπρωχνανε να πεσουν απτα τζαμια,αλλα να τα τρωνε,πρωτη φορα το ακουω. ενταξει δεν ειναι και κακο,εχεις τζαμπα ζωντανη τροφη/καλιεργεια στο ενυδρειο ![]() δε βγαζεις κανα βιντεο αν τυχει να το δεις να συμβαινει να εχουμε και τα ντοκουμεντα? ![]() νομιζω θαναι απτις σπανιες συμπεριφορες που υπαρχουν σε βιντεο πουθενα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ κι εμένα μου τα εσπρωχναν και τα πείραζαν αλλά όχι και να τα φάνε.
Πως μπορεί να γίνει αυτό; Τα δαγκώνουν πριν προλάβουν να μπουν στο κέλυφος ή τα δαγκώνουν μαζί με το κέλυφος; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως τα στρεσσαρει τοσο που ψοφαμε και τα τρωει?αλλιως αμα κρυφτουν στο καβουκι κ βαλουν αυτο το σκληρο μπροστα πως να τα πιασει??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακίνητα Ramshorn | stratri1 | Σαλιγκάρια | 8 | 19-04-12 13:50 |