|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! θα ηθελα να μου πειτε οσοι δειτε το θεμα
τι chiller χρησιμοποιειτε και κατα ποσο ειστε ευχαριστημενοι.. αρχισα την ερευνα και θελω να ακουσω της αποψης σας. με ενδιαφερει κατι που για τα λεφτα του να κανει την δουλεια που πρεπει, να μην βγαζει βλαβες, και να μην χρειαζεται πχ 1 ωρα για να πιανει την θερμοκρασια.... ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση σε ένα rio 400 χρησιμοποιούσα ένα teco tc15 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, σε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....540#post732540 ενώ είχα πάρει ένα teco tc-20 δεν το δούλεψα καθόλου αλλά την ψύξη είχαν αναλάβει ανεμιστήρες pc 12" με θαυμάσια αποτελέσματα και σαφώς λιγότερη κατανάλωση
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω!!!! διαβασα καλα λογια και για arctica kai aqua medic ξεκινησα το ψαξιμο σιγα σιγα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο Rio 400 και Ψυκτικό το Hailea HC-300A.
Λόγω μεσογειακού έχω υψηλές απαιτήσεις για κρύο νερό, χειμώνα - καλοκαίρι. Αν και κινεζιά τα πάει πολύ καλά.
|
||||
|
||||
![]()
Για πολλα λιτρα μιλαμε?
Δεν βαζεις κλιματισμο στο χωρο καλυτερα?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω ένα της arctica και είμαι πολύ ικανοποιημένος και απο θόρυβο και από απόδοση, εξαρτάται τα λίτρα σου πάντα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY chiller | mhxninja | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 22-08-11 09:20 |
chiller??? | irongud | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-01-11 01:10 |
Chiller | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 22-06-09 09:47 |
chiller | mikele | Έλεγχος θερμοκρασίας | 16 | 05-07-08 14:24 |
Chiller | manosdr | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 14-06-04 13:37 |