|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακατω σας παραθετω ορισμένους οργανισμούς σε φωτο και vid που ανακαλυψα στη γενηστρα η οποια εχει στηθει χοντρικα πριν δυο μηνες, οποτε ουτε μπορω να φανταστω τι γινεται στο κυριως ενυδρειο
![]() Ξεκιναμε λοιπον με υπερβολικα μικρους οργανισμούς ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχιζουμε με σκουλήκια που στη αρχη πιστευα ότι είναι πλαναρια αλλα τελικα δεν είναι γιατι στις ακρες εχουν κατι μυτερα σαν <<τριχες-αγκαθια>> ![]() Ακολουθουν τρια ειδη σκαθαριών ο γνωστος ψυλλος του νερου που τελικα όταν θελει κανει και υποβρυχιους περιπατους και αλλα δυο που δεν εχω ιδεα τι είναι το πρωτο είναι υπερβολικα γρηγορο ![]() ![]() ![]() Και τελος παμε στα τελειως Alien ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολα αυτα ειναι στην γεννηστρα?
![]() θα με κανεις να ψαχνω πιστια τωρα , που ειχα και τα εδωσα ολα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτοποριακό!
Βιοτοπικό Alien ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα δε φτρουρανε τα πιστια. Τα εχω τρεις μηνες και ειναι μια σταλια. Θερμοκρασια 28 βαθμοι, φωτισμος 2 x 15 T8. Δε τα παρασερνει το ρευμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τα δικα μου για να παρουν μπρος πηραν γυρω στους εξι μηνες δωστους λιγο χρονο |
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε , πολυ δεν ειναι οι 28 βαθμοι? μηπως τα καις?
Εμενα καλα πηγαιναν οταν ειχα.. δεν ειχα ποτε προβλημα.. αντιθετως γεμιζε συχνα η επιφανεια.. |
|
|||
|
|||
![]()
όλα αυτά φαίνονται σε μεγέθυνση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικα ισα ισα τα διακρίνεις με γυμνο ματι, αλλα παλι είναι αορατα με γυμνο ματι
|
|
||||
|
||||
![]()
ω ρε τερατα που υπαρχουν!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καινούργια ανακάλυψη κυκλωπάκια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κρεμαστη γενηστρα!!!! | sailor247 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 02-12-12 01:30 |
γενηστρα για σκαλαρια | gianniwpopi | Αμαζόνιος και περίχωρα | 10 | 15-10-12 10:57 |