|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
??? Τι έγινε στο τέλος????
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Με πηρε γραμμη και την εκανε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντυπωσιακή λήψη πάντως. Κρίμα που σε πήρε χαμπάρι.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα από αρκετες προσπάθειες σημερα ηταν η τυχερη μου μερα και μου εκανε τη χαρη να καθεται πανω σε ένα pistia
Πρωτο συμπερασμα γενιουνται πρωτα με την ουρα Δευτερο για να το γενησει εκανε γυρω στα 20 λεπτα μπορει και κατι παραπανω Τριτο τα γετρουδακια καθόντουσαν από κατω σαν καρχαριες οποτε ψαρια και γαριδες μαλλον μεγαλο λαθος τελικα αν καποιος θελει να εχει υγιει πληθυσμο |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι απίστευτος! Τελικά τα κατάφερες βρε θηρίο! Τέτοια πλάνα ούτε το national geographic!
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχα!να σου ζησουν
![]() πολυ καλο το βιντεακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο σπανιο θεαμα (μαζι με την εκδυση) σε ενυδρειο με γαριδες.
Πολλα Μπραβο για το βιντεο. Βεβαια τα ψαρακια σου κανανε ενα καλο γευμα με ζωντανο δολωμα. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ κανενα ψαρι μαζι με γαριδες αφου και το μικροτερο στοματακι θα χωρεσει να φαει τα νεογεννητα.
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που σας αρεσει!
Παράθεση:
![]() Εχω και αλλο αρρωστο ![]() Σε ευχαριστω ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από κάτι τέτοια χαρακτηρίζονται η αγάπη και το πάθος για το ενυδρείο... Έχουμε, αρκετοί από εδώ μέσα, αφιερώσει αμέτρητες ώρες υπομονής για την παρακολούθηση μίας αντίστοιχης στιγμής και μία καλή λήψη... Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, τόσο της λήψης όσο και για της εξασφάλισης των απαιτούμενων-σωστών συνθηκών. Πάντα τέτοια συναισθήματα, απερίγραπτης ικανοποίησης, σε όλους μας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αναρωτιέστε τι ψαχνουν οι γαριδες στο χαλικι
![]() Και ένα κοντινό από μια amano |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιες εικονες Χρηστο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους αποφάσισε να γκαστρωθεί το πρωτότοκο μου.
Αναμένουμε τα μικρά ελπίζω σύντομα!! ![]() ![]() ![]() https://youtu.be/9SufQsDx9MY
red cherry, red cherry shrimps |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy στα πρόθυρα γέννας??? | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Ζωοτόκα | 14 | 10-02-12 17:10 |
Η διαδικασία της γέννας !!!! | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 03-02-07 13:33 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |